Öldü sandığı eşini Müge Anlı'da gördü !

Öldü sandığı eşini Müge Anlı'da gördü !

İstanbul'da bir yıl önce öldü sanılan Mehmet Kaya, Müge Anlı'nın programı sayesinde bulundu.

İstanbul'daki bir hastanede yatan ancak ailesi tarafından öldü sanılan Mehmet Kayap rogramda sevenlerine kavuştu. HaydarpaşaNumune eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından psikolog Ayten Şen, programa başvurarak, "Hastanemizde kimliği belirsiz bir hasta yatıyor ve ailesini bulmak istiyoruz" dedi.

YANINDA KİMLİĞİ YOKTU

Hastaneye giden program ekibi, psikiyatri bölümünden Dr. Arif Çil ile görüştü. Çil, "28 Ekim'de kimliği belirlenemeyen erkek bir hasta, hastaneye getirildi. 4 Kasım'da hasta, kendini ifade edemediği için psikiyatri servisine yatırıldı. 7 gün Acil Servis'te kaldı. Yanında kimliği olmayan hasta, ara sıra 'Mehmet' ismini sayıklıyordu. İhtiyaçlarını kendisi karşılayamayan kimliği belirsiz hasta, günün büyük bölümünü uyuyarak geçiriyordu ve doktorlar hastalığına bir tanı koyamıyordu. Doktorlar hastanın ailesinin bulunarak tedavi edilebilmesi için ATV'de yayımlanan programa başvurdu" dedi.

oldu-sandigi-esini-muge-anli-nin-programinda-8946308_5936_m.jpg

"1 YILDIR KAYIP, ÖLDÜ SANIYORDUK"

Programda ailesinin bulunması için fotoğrafı yayımlanan kimliği belirsiz kişinin, 1 yıl önce öldü sanılan Mehmet Kaya olduğu anlaşıldı. Fotoğrafı gören Fatma Örsepet programa telefonla ulaştı. Örsepet, "O hastanede yatan kişi benim eşim. 1 yıldır kayıp, öldü zannediyorduk" dedi.

"DUASINI BİLE OKUTTUK"

Stüdyoya koşan Fatma Örsepet gözyaşlarına hâkim olamadı. Özsepet "Her yerde aradık ama bulamadık. Bulamayınca da öldüğünü düşünüp arkasından dua okuttuk. Öldüğünden emindik" dedi.

Fatma Örsepet, program ekibine öldü sandıkları eşini buldukları için teşekkür etti.

Etiketler istanbul mehmet kaya