Önce Koluna “Aşkını Kaybeden Adam” Yazdı Sonra Trenin Altına Atladı

Önce Koluna “Aşkını Kaybeden Adam” Yazdı Sonra Trenin Altına Atladı

Aydın'da meydana gelen tren kazasında bir şahıs ağır yaralandı. Şahsı kurtarmak isteyen demir yolu bariyer görevlisi de ölümden son anda kurtulurken,...

Aydın'da meydana gelen tren kazasında bir şahıs ağır yaralandı. Şahsı kurtarmak isteyen demir yolu bariyer görevlisi de ölümden son anda kurtulurken, hastaneye kaldırılan şahsın durumun ciddi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, sevdiğinden ayrıldığı gerekçesi ile bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen 51 yaşındaki Ö.S. koluna "Aşkını kaybeden adam" yazıp daha sonra Soğukkuyu Hemzemin Geçidine gelip treni beklemeye başladı. Saat 19:18 sıralarında kalkan trenin gelmesini bekleyen Ö.S. iddiaya göre bariyerler kapanınca demir yolunun ortasına geçip hayatını son vermek istedi. Bu sırada rayların üzerinde bekleyen Ö.S.'yi gören demir yolu görevlisi bariyerleri kapattıktan sonra yola koşup 51 yaşındaki Ö.S.'yi yoldan kurtarmak istedi. Şahısla uğraşırken aniden gelen trenin altında kalmaktan kendini son anda kurtaran demir yolu görevlisi olaydan yara almadan kurtulurken, bunalımda olduğu öğrenilen 51 yaşındaki Ö.S. ise trenin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Ö.S.'nin durumunun ciddi olduğu öğrenilirken çevre sakinleri bir süredir bölgede dolaşan Ö.S. simli 51 yaşındaki şahıs için "Sevdiğinden ayrılmış, bir süredir Soğukkuyu mahallesinde mecnun gibi dolaşıyordu. Bugün koluna "Aşkını kaybeden adam" yazıp trenin önüne atladı" diye konuştular.