Onların da bir modası var

Onların da bir modası var

Türkiye'nin ilk haute couture köpek kıyafetleri Dogs'mon Cheri ile bütün köğekler daha şık ve özel...

Hepimiz can dostlarımızı ailenin bir ferdi gibi görürüz. Özellikle son yıllarda sayıları artan ve evde bakımı çok rahat olan küçük köpeklerin, sokaklarda sahiplerinin yanında havalı yürüyüşlerine daha sık rastlar olduk.

Şık elbiseler, tokalar, tulumlar ve şapkalar içindeki köpekler; sahipleri ile uyum içinde sokaklarda yürürken, onların bu şıklıklarını kıskanmamak elde değil.

İşte bu şık köpeklerin de bir modası var. Üstelik haute couture. Her köpeğe özel tek model çalışan Dogs’Mon Cheri markasının yaratıcısı Menekşe Yalçın, ilham aldığı kendi 4 köpeğinden sonra 4 yıldır pek çok köpeğin gardırobuna da imzasını atıyor.

Farklı tasarımlarla, her köpek için özel çalışan Dogs’Mon Cheri’de; elbiseden tuluma, bikiniden kaşmir paltoya, kanguru, çanta, önlük, yatak ve nevresim takımlarına kadar her şey tek tek elde tasarlanıp dikiliyor.

Her sezon yeni koleksiyonlar ile karşımıza çıkan Dogs’Mon Cheri’nin bu sezon yine birbirinden şık koleksiyonları ile can dostlarımız da kendi aralarında şıklık yarışında olacaklar.