Onur Air Moskova Uçuşlarına Yoğun Rağbet Var

Onur Air Moskova Uçuşlarına Yoğun Rağbet Var
Güncelleme:

Onur Air uçak bileti alarak daha önce Rusya’nın Grozni ile Nalçik şehirlerine uçabilen insanlarımız bundan sonra Moskova şehrine iniş için de ayrıca imkan bulabilecekler.

Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 3 mayıs tarihinde Moskova uçuşu tertip eden Onurair firmasının uçağı havalimanında su tankları eşliğinde karşılanmıştı.

Günden güne dünyanın çeşitli yerlerine olan uçuş rekabetlerinin artması ile uçak bileti fiyatlarında ki düşüşün insanlara verdiği ekonomik rahatlamanın da etkisi ile turizm ve iş seyahatleri daha da canlanıyor.

ONUR AİR RUSYA VE AVRUPA UÇUŞLARINA AĞIRLIK VERİYOR

Onur air firması geçtiğimiz aylarda Ercan uçuşlarını sonlandırarak Avrupa ile Rusya ağırlıklı uçuşlar gerçekleştireceğini duyurmuştu. Ercan seferlerini günde 3 kezden haftada bir sefere düşüren, ardından da kısa süre önce sonlandıran Onurair firması, neden sorusuna Rusya ve Avrupa seyahatlerine ağırlık vereceğini duyurmuştu. Sosyal medyanın da gündemine oturan bu neden sorusu basın ve internet haber sitelerinde çokça yer almış ve tartışılmıştı. Ortak görülen fikirlerden birisi de Onurair firmasının THY ve Pegasus hava yollarının da Ercan seferleri düzenlemesi ile birlikte artan rekabet koşullarına ayak uyduramayarak geri adım atması olarak göze çarpmıştı.

Bu noktada hem fikir olunan bir diğer gündem başlığı da, firmanın uçak bileti satış acenteliği yada bayiliği verdiği web sitelerine göre kendi sitesinde ki fiyatları daha düşük tutarak müşterileri özellikle kendi sitesinden bilet almaya teşvik etmesiydi. Bu karar aslında makul gibi görünse de, birçok insanın çeşitli uçuşlar için kendisine özgü olarak güvendiği ve sürekli alışveriş yaptığı internet sitelerinin olması Onur havayollarının aleyhine oldu. Bilet satış siteleri de kar marjını kendileri ile bölüşen diğer hava yolu firmalarının reklam ve kampanyalarına ağırlık veriyorlar. Bu rekabet koşullarında ise Onur uçak bilet satışları neredeyse sadece kendi internet sitesine sıkışıp kalıyor.

EN UCUZ ONUR AİR UÇAK BİLETİ SADECE KENDİ SİTESİNDE Mİ?

En ucuz Onurair uçak bileti sadece kendi web sitesinde değil elbette. Peki bu rekabet koşullarına göre hangi site ucuza Onur uçak bileti satışı yapabilir ki? Bu gerçekten de mantıklı bir soru olacaktır. Bünyesi içerisinde çeşitli çapraz kampanyalar yaparak fiyat grafiğini en taban seviyede tutan sitelerden biri olarak göze çarpan ve sosyal medyanın da gündemine oturan Ucuzauc.com web sitesi Onur biletlerini en ucuza satan bayi olarak görülüyor. Firmanın https://ucuzauc.com/onur-air-ucak-bileti adresine giriş yaparak yurtiçi veya yurtdışı bilet seçeneklerine baktığınızda diğer online bilet noktalarına göre en cazip fiyatları görebilirsiniz. Ayrıca 0 (212) 221 1 221 nolu hattı arayarak müşteri temsilcileri yardımı ile de biletinizi ayırtabilir veya check in işlemlerinizi sorgulayabilirsiniz.

Seçiniz...