Otomobildeki gözlük pahalıya patladı

Otomobildeki gözlük pahalıya patladı

Kocasının otomobilinde bir kadına ait gözlük bulan genç kadın, aylık 1.000 lira nafaka ve tazminat karşılığında boşandı.

İstanbul’un sosyetik ‘pilates’ mekânlarından birinin sahibi olan kocasının otomobilinde, bir kadına ait gözlük bulan genç eş, aylık bin lira nafaka ile 150 bin lira maddi ve manevi tazminat karşılığında boşandı.

Nİşantaşı’ndaki Pilates Akademi’nin sahibi Abdullah Andsoy’la, üniversiteli eşi Büşra Andsoy’un evliliği 2 yılda bitti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan dava dilekçesine göre, Abdullah Andsoy, evliliklerinin ardından karısına soğuk davrandı. Büşra Andsoy, boşanma davasıaçmadan 4 ay önce de sürekli S.E. adlı bir kadından mesaj gelen kocasının otomobilinde bir kadın gözlüğü buldu. Abdullah Andsoy, bu konu her açıldığında inkâr etti.

‘EŞİNİZİN SEVGİLİSİYİM’
Sonunda S.E. isimli bir kadın, fotoğraf paylaşma ağı Instagram hesabına mesaj attığı Büşra Andsoy’dan, telefon numarasını istedi. Ve, “Ben eşinizin sevgilisiyim ve sizinle evli olduğunu öğrendim. Çok üzgünüm. Ben çok acı çekiyorum” diye bir mesaj gönderdi. Bu mesajın ardından Abdullah Andsoy, karısı Büşra Andsoy’u iddiaya göre zorla evden çıkardı.

KORUMA DA İSTEDİ
Büşra Andsoy’un avukatı, dava dilekçesinde, genç kadın için koruma talebinde de bulunarak, “Davalıdan 500 bin lira maddi ve 500 bin lira manevi olmak üzere 1 milyon lira tazminat istiyoruz” dedi. Abdullah Andsoy ise, davanın reddini talep etti ve tazminat miktarının çok yüksek olduğunu belirtti. Bir yıldır süren davadan karar çıktı. Mahkeme çifti boşarken, Abdullah Andsoy’un Büşra Andsoy’a her ay bin lira nafakaayrıca maddi ve manevi toplam 150 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

Hürriyet