Özal’ı son gören FETÖ’cü kaçak doktor ABD’de ortaya çıktı

Özal’ı son gören FETÖ’cü kaçak doktor ABD’de ortaya çıktı
Güncelleme:

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz, Amerika Birleşik Devletleri'nde Anadolu Ajansı ekibi tarafından ilk kez görüntülendi.

15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçan Mustafa Sarsılmaz’ın FETÖ bağlantılı Virginia International Üniversitesi bünyesinde görev yaptığı ortaya çıktı. 

Sarsılmaz, Özal'dan neden kan veya saç örneği almadığına ilişkin soruyu yanıtsız bırakmıştı. Emre Uslu'nun da çalıştığı ve başkanlığını İsa Saraç’ın yaptığı okulun 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 10 kişi için oturum izni aldığı ve Sarsılmaz ailesinin de bu kişiler arasında olduğu belirtiliyor.

Mustafa Sarsılmaz, Özal’ın naaşına son işlemi yapan doktor olarak biliniyor. FETÖ firarisi naaşın vücut bütünlüğünün bozulmasını önlemek için vücut boşluğuna kimyasal madde enjekte eden ekipte yer almıştı. 

Özal'ın naaşının yıkanmasına da katılmıştı. Sarsılmaz, Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın şüpheli ölümüyle ilgili tartışmalar sürerken ABD'ye kaçmıştı.

1986’DA GÜLEN İLE AYNI ARABADA ÇIKTI 

Mustafa Sarsılmaz 1986'da tabip üsteğmen iken Isparta civarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le aynı arabada yolculuk yaparken polis tarafından çevrilmiş ve sorgulama esnasında Gülen’i tanıdığını inkar etmişti.

 

AA