Özgür Demirtaş çılgına döndü: ''Allah senin belanı versin!''

Özgür Demirtaş çılgına döndü: ''Allah senin belanı versin!''
Güncelleme:

Ünlü ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle ilgili yorum yapan Hilal Kaplan'a "Allah senin belanı versin" diyerek tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'ta peş peşe meydana gelen ve 10 ilimizi yerle bir edip binlerce can kaybına açan deperemlerin ardından arama kurtarma çalışmalarını ve süreci en yakın takip eden isimlerden ünlü ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabında çileden çıktı.

Demirtaş AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen Hilal Kaplan'a "Allah senin belanı versin" diyerek yanıt verdi.

Kaplan'ın yaptığı bir alıntıda "İngiliz deprem uzmanı, 6 Şubat deprem haritasını İngiltere üzerinden karşılaştırmış. “Aynısını yaşamış olsaydık, binalarımız dayanmazdı, Birmingham, Manchester, Sheffield ve Bristol dümdüz olurdu” diyor. “İngiltere jeolojik olarak ikiye bölünürdü” diye devam ediyor." ifadelerini kullanmasına öfkelenen Demirtaş, Kaplan'ın tweetini alıntılayarak beddua etti.

Kaplan'a "Allah senin de BELANI versin" diyen Özgür Demirtaş, "aman hocam hakaret davası olarak geri döner. uslanmaz bunlar.." yorumuna da yanıt verdi. Demirtaş, bir kullanıcının "hakaret davası olarak döner" yorumuna "Beddua hakaret değildir" yazdı.

Demirtaş, Hilal Kaplan'ın tweetine verdiği cevabı "Bak nasıl hedef gösteriyor tasmalı maşa depremin başından beri sadece provakatif paylaşımlar yapıyor bu tuz duman elbet dağılır bu sefer çok kötü hesabını sorar bu millet size " sözleriyle eleştiren bir kullanıcıya da "Allah Belanı Versin" cevabını verdi. Demirtaş'ın yanıtının ardından kullanıcının hesabını gizlediği görüldü.

Hilal Kaplan, Özgür Demirtaş'ı kızdırdı: 'Allah senin belanı versin'

Hilal Kaplan, Özgür Demirtaş'ı kızdırdı: 'Allah senin belanı versin'