Para harcamak için büyük izdiham

Para harcamak için büyük izdiham

Kocaeli'nde açılan bir AVM'nin açılış töreninde çeyrek altın dağıtıldığını duyan vatandaş uzun kuyruklar oluşturdu.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bugün hizmete giren ilçenin ilk alışveriş merkezi Darıca Park AVM'nin açılışında, mağazalardan en az 199 TL'lik alışveriş yapacak ilk 199 kişiye birer çeyrek altın verilmesi nedeniyle büyük izdiham yaşandı.

Darıcalı'ların yanı sıra Gebze ve Çayırova'dan da birçok vatandaş çeyrek altın alabilmek için sabah erkenden kuyruğa girdi.

AVM AÇILIŞINDA ÇEYREK ALTIN İZDİHAMI - FOTO GALERİ

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde SMA Metrostar Grup tarafından yaptırılan Darıca Park AVM'nin açılışına İstanbul Vali Yardımcılarından Osman Ateş, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze ve Darıca ilçe emniyet müdürleri, Gebze Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek, SMA Metrostar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Yatırım maliyeti yaklaşık 10 milyon dolar olan mağazanın açılışı öncesinde, buradaki mağazalardan en az 199 TL'lik alışveriş yapacak ilk 199 kişiye çeyrek altın verileceği duyuruldu. Bu nedenle szabah erkenden AVM önünde uzun kuyruklar oluştu. Açılışla birlikte içeriye gidren ve alışveriş yaparar ilgililere gidip fatura belgesini gösteren 199 kişi çeyrek altınlarını aldı. 199 kişi tamamlanınca daha sonra gelenler altın alamadıkları için üzüldü.