Pazarda Zahide Yetiş ile karşılaşan kadının hayatı değişti

Güncelleme:

Çıktığı semt pazarında ünlü sunucu Zahide Yetiş ile karşılaşan kadın doktorların "bacağı kesilecek" dediği oğlunun hem yaşantısını hem de bacağını kurtardı.

31 yaşındaki Hakan’ın bacağı kesilecekti. Hakan’ın annesi Nilgün Hanım, İzmir’de pazarda Zahide Yetiş’i gördü, hayatı değişti. Bu tesadüf çok sevdiği oğlunun bacağının kurtulmasına vesile oldu.

Evli ve iki çocuk babası Hakan, 6 yıl önce futbol oynarken düştü.

Herkesin başına gelebilecek bu olay Hakan ve ailesinin tüm yaşamını alt üst etti. 3 gün alçıda kalan bacağının diz bağları koptuğu ortaya çıktı ve ameliyat olmayı beklerken akciğer embolisi geçirdi. O günden sonra da yıllarca yürüyemedi, ayakkabı giyemedi. Hakan’ın bir bacağı mosmor ve yarası görünür bir haldeydi, bacağındaki damarlar büyük oranda tıkalıydı. Hakan’a gittiği tüm doktorlar “bacağın kesilecek” dedi.

Zahide Yetiş, tesadüfen İzmir’de pazarda gördüğü ve oğlu için kendisinden yardım isteyen Nilgün Hanım’ı oğluyla birlikte İstanbul’a getirtti. Zahide Yetiş’le programında Hakan’ın yaşadıklarını paylaştı ve Hakan’ın ameliyatını yaptırdı. Hakan, bugün canlı yayına sapasağlam bir halde yürüyerek geldi. Stüdyoda sevinç  çığlıkları birbirine karıştı. Hakan ve annesi bu kez sevinç gözyaşları döktü.

Seçiniz...