Peş peşe depremler sonrası korkutan görüntü !

Peş peşe depremler sonrası korkutan görüntü !
Güncelleme:

Muğla'nın Ula ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Akyaka'daki deniz suyu 30 metre kadar çekildi. Bu çekilmenin depremin ardından olması tedirgin etti.

Muğla'nın Ula ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği tatil bölgelerinden Akyaka'da deniz suyu, 30 metre kadar çekildi. Çekilmenin Ege Bölgesi'nde aralıklarla meydana gelen depremlerle ilgisi olmadığı belirtildi.

Ula ilçesine bağlı Akyaka'da, gel-git sonrası denizde yaklaşık 30 metre çekilme meydana geldi. İlk kez denizde çekilmeyi görenler şaşkınlık yaşarken, bir yandan da doğa olayını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Peş peşe depremler sonrası korkutan görüntü ! - Resim : 1

HER YIL OLUYOR

Kıyıda kumlarda adacıklar oluştu, çocuklar adacıkların üzerinden atlayarak uzun süre oyun oynadı. Çevredeki esnaf ve balıkçılar da denizdeki çekilmenin her yıl olduğunu belirtti.

Peş peşe depremler sonrası korkutan görüntü ! - Resim : 2

"DEPREMLERLE İLGİSİ YOK"

Balıkçılardan biri, şunları söyledi: "Denizin çekilmesi her yıl bu aylar içinde meydana geliyor. Son Ege Bölgesi'nde aralıklarla meydana gelen depremlerle ilgisi yok. Bu tamamen doğa olayıdır. Korkulacak bir şey yok."

Peş peşe depremler sonrası korkutan görüntü ! - Resim : 3