Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş Sınavında

Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş Sınavında

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasına 6 hafta kala 24 maçta 14 galibiyetle play off'u garantilemeye çok yaklaşan Pınar Karşıyaka, yarın...

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasına 6 hafta kala 24 maçta 14 galibiyetle play off'u garantilemeye çok yaklaşan Pınar Karşıyaka, yarın ilk 4 yarışındaki en kritik sınavda Darüşşafaka Doğuş'a konuk olacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV 3 yayınlayacak.

Euroleague'den elenen Darüşşafaka Doğuş'un ligde 15 galibiyeti bulunuyor. Antrenör Ufuk Sarıca, "'Play off'a en iyi yerden girmek için önemli bir sınava çıkacağız" dedi.

RAKİPLERİ FİNALLERDE

Pınar Karşıyaka'nın bu sezon tarihinde ilk kez yer aldığı THY Euroleague C Grubu'ndaki 3 rakibi dev organizasyonda çeyrek finale çıktı. Yeşil kırmızılıların yer aldığı grubu ilk 3 sırada tamamlayıp Top 16 biletini alan Barcelona, Panathinaikos ve Lokomotiv Kuban, isimlerini son 8 takım arasına da yazdırmayı başardı. Pınar Karşıyaka, Euroleague'e 10 maçta 3 galibiyet, 7 mağlubiyetle veda etmişti.