PKK'nın elebaşısı Cemil Bayık'tan küstah tehdit

PKK'nın elebaşısı Cemil Bayık'tan küstah tehdit

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşısı Cemil Bayık Türkiye'yi bir kez daha tehdit etti.

30 yılı aşkın süredir Türkiye'yi hedef alan ve son 8 aydır şiddetini arttıran eli kanlı terör örgütü PKK'nın Kandil'deki elebaşısı Türkiye'yi "şehir merkezlerinde kan dökmekle" tehdit etti.

Terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık, Türkiye'yi tehdit ederek, güvenlik güçlerinin operasyonlara devam etmesi halinde dağlarda bulunan PKK'lı teröristlerin de şehir merkezlerine ineceğini iddia etti.

Vice News'in haberine göre; terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık, Türkiye'yi tehdit ederek, güvenlik güçlerinin operasyonlara devam etmesi halinde dağlarda bulunan PKK'lıların da şehir merkezlerine ineceğini söyledi.

Bayık, Türkiye'nin operasyonlara ve terör örgütü PKK ile mücadeleye devam etmesi halinde teröristlerin şehir merkezine ineceğini iddia etti.

Bayık, ayrıca son zamanlarda ilan edilen sözde özerk yönetimleri destekleyeceğini savundu.

Bayık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı doğrudan bir düşman olarak tanımladı.

Türk jetlerinin gerek Türkiye gerekse Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği saldırılar hakkında da açıklama yapan Bayık, bu hava saldırılarının PKK'yı etkilediğini belirtti.

Bayık, uluslararası topluma terör örgütü PKK ve Ankara arasında barış görüşmelerinin yeniden başlatılmasına aracı olması çağrısında bulundu.