PKK'nın İslam düşmanlığı gözler önüne serildi

PKK'nın İslam düşmanlığı gözler önüne serildi

PKK'lı hainlerin kandırarak örgüte dahil ettiği gençlerin beyinlerini zerdüştlük eğitimi ile yıkadığı ortaya çıktı.

Güneydoğu’da sözde ‘öz yönetim’ adı altında çukur kazıp barikat kuran PKK’lı teröristlerin İslamiyet düşmanlığı camileri ateşe vermeleri, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yakıp, kurşunlarına hedef yapmalarıyla bir kez daha gün yüzüne çıkmıştı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yakalanan PKK’lı terörist C.Y. örgüt kamplarında teröristlere Zürdüştlük eğitimi verdiğini söyledi. C.Y. ifadesinde Kürt halkının dinine bağlı olduğunu, terör örgütünün bu nedenle beynini yıkadığı gençleri İslamiyet’ten uzaklaştırdığını söyledi. C.Y.  “Kürtlerin ilk dininin Zerdüştlük olduğunu söylüyorlardı. Onların peygamberi Zerdüşt, meleği şeytandır. Onların yanında ‘şeytan’ demek günahtı. İlk dini kitap Avesta’ymış. İlk insana ‘Homo Sapiens’ ve ‘Homo Erectus’ adını veriyorlar. O şekilde eğitiyorlar.

Verilen eğitimlerde ‘dinimize sahip çıkmalıyız.’ deniliyordu. Bu sözler örgüt kitaplarında da geçiyor. Ben Müslümanım örgüte ilk katıldığımda baktım burada namaz yok, oruç yok, Müslümanlıktan uzaklar”  diye konuştu.    

 Kamplarda verilen eğitimlerde Müslümanlığa hakaret edildiğini belirten C.Y, “İslam dininden uzak tutuyorlar. Hz. Muhammet hakkında kitap yazmışlar, Apo’nun anlatıldığı kitaplarda Hz. Muhammed’i devrimci olarak tanımlamışlar. Onların devrimini kutsuyoruz. Böyle şeyler söylüyorlar, çok basit görüyorlar. ‘Sadece bir devrim yapmıştır, o öldükten sonra o din bitmiştir bizim için’ diyorlardı, Bunların hepsini sığınaktaki eğitimde öğrendim.”  dedi.     

GENÇLERİ UYARDI

C.Y, PKK’nın dışarıdan bakıldığı gibi olmadığını, bu nedenle gençlerden terör örgütüne katılmamalarını isteyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Kimse gelip bu pisliğe girmesin. İçine girince daha iyi anladık ama kurtulamadık. Dışarıdan propaganda yaparak güzelleştiriyorlar ama içeriden gördüğümüz zaman çok değişik bir şeydir. Ben buraya geldiğimde onların dediği gibi özgür ve demokratik insanlar bekliyordum. Geldiğimde burada kazma, kürek, tehdit, pis yaşam, böyle şeyler bulduk, özgürlük diye bir şey yoktu. Dışarıdan yapılan propagandalara kanmasınlar. Burada tehdit altında pis yaşamak yerine annelerinin ve babalarının yanında kalsınlar.”

PKK, her ne kadar Kürtleri İslamiyet’ten uzaklaştırıp, Zerdüştlüğe yönlendirmeye çalışsa da, terör saldırıları sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalanların yanlarına yalnızca Kur’an-ı Kerim’i alarak, hainlerin ayaklarının altında ezilmekten kurtardıkları fotoğraf karelerine yansımıştı.  Bu kareler, Kürt halkının dinleri İslamiyet ve kutsal kitapları Kur’an-ı Kerim’e ne kadar bağlı olduklarının bir göstergesiydi.