Polis Memurundan Sevdiği Kıza Törende Evlenme Teklifi

Polis Memurundan Sevdiği Kıza Törende Evlenme Teklifi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla düzenlenen törende polis memuru, sevdiği kıza evlenme teklifi yaptı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla düzenlenen törende polis memuru sevdiği kıza evlenme teklifinde bulundu.

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Keskin Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Keskin, burada yaptığı konuşmada, insan hayatı ve yaşam hakkının her şeyin üstünde olduğunu belirterek, "Bizler, halkımızın can ve mal güvenliği için zaman ve mekan mevhumu olmaksızın üstün başarıyı hedef edinerek, gece gündüz çalışan Türk polisleriyiz. Bu amaç uğruna canımızı hiçe sayarak görev yapan devletin hak edene şefkatli eli ya da çelik yumruklu neferleriyiz. Kanımızın son damlasına kadar haklı ve şanlı davamızı devam ettireceğiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

- Polis memuru evlenme teklifi yaptı

Program sonrası kürsüye gelerek konuşma yapan polis memuru Selçuk Türküsev, Suşehri Belediyesinde memur olarak görev yapan Betül Noyan'a kürsüde evlenme teklifinde bulundu.

Türküsev, sevdiği kıza, "Ecdadımın günde beş kez alnıyla darbedip vatan kıldığı topraklar için nefsini, nefesini ortaya koymaya ant içer misin benimle? Hayallerimin o mübarek beyazlığında, hakikatin en sahi nazarında, gözümü kırpmadan atıldığım bu kutlu davamda mana eker misin bucağıma? Anamı, atamı, tüm bünyemi nasıl sarıp sarmaladıysa vatan, sen de öyle sinene bastırırcasına yeşertir misin vaat ettiği günleri hakkın? Alır mısın benliğimi dizine, gecenin zifirinde, düşmanın tetiğinde, soluğumdan gelen her bir hecede, varlığımı adadığım vatanımdan bir avuç toprak olur musun kabrime? İyi günde, kötü günde 'Vatan sağolsun' diyebileceğin günün varlığını da bile bile benimle olmaya var mısın? Benimle evlenir misin?" şeklinde seslendi.

Türküsev, teklifin ardından tören alanında bulunan Noyan'ın önüne diz çökerek, cebinden çıkarttığı yüzüğü sundu. Sürpriz karşısında oldukça heyecanlanan ve şaşıran Noyan, Türküsev'e sarılarak, "evet" dedi.



Etiketler Suşehri