''Her çocuğa 250 TL maaş''

''Her çocuğa 250 TL maaş''

Bağımsız Türkiye Partisi ( BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Her çocuğa 250 TL maaş vereceğiz" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi ( BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Her çocuğa 250 TL maaş vereceğiz" dedi.

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, İzmir'de düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Burada vatandaşlara seslenen Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli kaynaklı sosyal devlet projelerini anlattı. "Çocuklara 250 TL maaş vereceğim" diyen Baş, "Sayın Cumhurbaşkanımız en az 3 çocuk olsun diyor. 3 değil 5 tane olsun da neyle bakılacak. Ne veriyorsun? Toprak mı yiyecek bu çocuklar, taş mı yiyecek, ot mu yiyecek. Şimdi onun için bendeniz 250 TL çocuk maaşı vereceğim. Ne zamana kadar, 18 yaşına kadar. Ondan sonra da bin lira vatandaşlık maaşı almaya başlayacaklar" ifadesini kullandı.

"MADENLERİ DEVLETLEŞTİRECEĞİZ"

Türkiye'nin yeraltı kaynaklarının projelerinin kaynaklarından yalnızca bir tanesi olduğunu ifade eden Haydar Baş, "53 adet madenimiz var. Batılılar'ın hesabına göre bunların tutarı 3 katrilyon dolar. Ne yazık ki bu madenler 10-15 yabancı firmaya peşkeş çekildi. Milli servet bunlara akıyor. Türkiye'nin petrollerini işleyen firmalar yılda 120 milyar dolar petrol çıkartıyorlar. Haberiniz var mı? Peki Haydar hoca ne diyor. BTP iktidar olduğu gün yabancı şirketlere peşkeş çekilen tüm madenleri devletleştireceğiz. Bu madenleri biz hep beraber işleyeceğiz, karını ben size maaş olarak vereceğim. Var mısınız?" diye konuştu.

"KIYAMET SABAHINA KADAR YETECEK KAYNAK VAR"

'Kaynak nerede" sorusuna da cevap veren Haydar Baş, "Kullanmasını bilirsek elimizdeki servet bu millete kıyamet sabahına kadar yeter. Elimizde 3 katrilyon dolarlık hammadde var. Şimdi biz bu hammaddeyi işlediğimiz zaman en az 1'e 10 değer kazanır, yani toplam 30 katrilyon dolar servetimiz var. Bu millet bu serveti kıyamet sabahına kadar harcayamaz. Durum bu olmasına rağmen "sen nerden neyi bulacaksın, kimin malını kime vereceksin" diyorlar. 7 Haziran seçimlerinde elinizin tersiyle bunlara sille atmayacak mısınız? Şimdi soruyorum, bu kaynaklarla ben asgari ücreti 5 bin lira yapar mıyım yapamaz mıyım" dedi.

"BEN ALLAH'IN ADAMIYIM, BU MİLLET DE ALLAH ADAMIDIR"

Haydar Baş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevgili arkadaşlar, iyi bilesiniz ki biz Türkiye'yi hiç kimseye muhtaç olmadan, hatta civar ülkeleri de doyurarak, onları da memnun ederek barışı, esenliği getirecek bir hareket başlatıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti dünyanın en güçlü devleti olacak. Türk milleti dünyanın en büyük milleti olacak. Bu memlekette herkes kardeş olacak. Kan davası sona erecek. Alevi- Sünni ayrımı yok olacak. Bir bilek, bir yürek olunacak. Var mısınız bunu hayata geçirmeye. Sen kalkıyorsun devleti hedef olarak seçiyorsun. Devleti yok etmeye çalışıyorsun, orduyu yok etmeye çalışıyorsun. Devlet ile millet, sivil ile asker Bağımsız Türkiye Partisi döneminde bir bilek bir yürek olacaktır. Ben böyle konuştuğum zaman "Haydar hoca askerin adamı, devletin adamı" diyorlar. Yahu bir tane adamım olsa diyeceğim "elhamdülillah bizim de burada bir tane adamımız var'. Benim kimsem yok. Ben Allah'ın adamıyım, bunu iyi bilin. Bu millet de Allah adamıdır. Onun için hiçbir fitneye müsaade etmeyeceğiz. Bir bilek bir yürek olacağız. Merhum Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devlete hep birlikte hayat imkanı tanıyacağız."

Kaynak: İHA