22 kez bıçaklandı... Öldürülmekten korkuyor !

22 kez bıçaklandı... Öldürülmekten korkuyor !
Güncelleme:

Antalya'da erkek arkadaşının yeniden birlikte olma isteğini reddeden kadın erkek aradakaşı tarafından 22 kez bıçaklandı. 2 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildiği ve daha sonra tekrar tutuklandığını söyleyen kadın beraat kararı verilmesinden korkuyor.

Antalya'da oturan S.Ç. (23), yeniden birlikte olma teklifini reddettiği eski erkek arkadaşı İ.K. tarafından 22 kez bıçaklandı. K.'nın 2 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildiğini, itiraz üzerine yeniden tutuklandığını söyleyen Ç., "Karar duruşmasında beraat edeceğinden korkuyorum. Cezadan kurtulursa ilk bulacağı kişi benim. Artık adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi.

2017 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Maliye Bölümü'nde öğrenim gören S.Ç., aynı üniversitenin Mühendislik Bölümü öğrencisi İ.K. ile kısa süreli birliktelik yaşadı. İ.K.'dan ayrılan Ç., K.Y. ile görüşmeye başladı. Ayrılığı kabul etmeyen İ.K., Ç.'yı defalarca arayarak yeniden görüşmek istediğini söyledi. Ancak Ç. bunu reddetti.

13 BIÇAK DARBESİNİ DE ÇANTASI ENGELLEDİ

Ç., 19 Ağustos 2017 tarihinde çalıştığı alışveriş merkezinden saat 22.30'da erkek arkadaşı K.Y. ve kız arkadaşı E.Ş. ile birlikte evine gitmek için ayrıldı. Yolda yürüyen Ç. ve arkadaşları Atatürk Bulvarı üzerinde İ.K.'nun saldırısına uğradı. Ç., K.Y. ve E.Ş. çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Saldırgan, Ç.'ya 35 bıçak darbesi savurdu. Darbelerden 22'si sırtına ve göğsüne isabet eden Ç., can havliyle kendini korumak için kol çantasını bıçağa siper etti. Çantadaki izlerden, 13 bıçak darbesinden de kurtulduğu ortaya çıkan Ç., ağır yaralı hastaneye götürüldü.

İ.K. ise bir hafta sonra Hatay il sınırında yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.K. cezaevine gönderildi.

YARGILANIRKEN TEHDİT MEKTUPLARI GÖNDERDİ

İç kanama nedeniyle iki kez ameliyat edilen ve bir ay yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Ç., sağlığına kavuşunca taburcu edildi. İ.K. ise aynı yıl içerisinde Kütahya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs, tehdit, kasten öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma' suçlarından yargılandı.

İ.K. yargılama sürecinde, iddiaya göre cezaevinden S.Ç.'nın evine tehdit mektupları gönderdi.

CEZA BEKLERKEN TAHLİYE GELDİ

Üniversite eğitimini tamamlayan S.Ç., vücudundaki izlerle hayata tutunmaya çalıştı. Yaşadığı acıları unutmaya çalışan S.Ç., geçen 18 Temmuz'da görülen duruşmada İ.K.'ya verilen tahliye kararıyla büyük şok yaşadı. 2 yıllık yargılamada ceza beklerken saldırganın tahliyesiyle korkulu günleri yeniden yaşamaya başlayan S.Ç., sesini duyurmak için çare aradı.

HALUK LEVENT VE AVUKATI DESTEK ÇIKTI

Sosyal medya hesabından sanatçı Haluk Levent'e yaşadıklarını anlatıp destek isteyen Ç.'ya, Levent kayıtsız kalmadı ve avukatı Tugay Özcan'a yönlendirdi. Dosyayı incelemeye alan Avukat Özcan, tahliyeye itiraz ederek saldırganın yeniden tutuklanmasını ve davanın bu şekilde görülmesini talep etti. İtiraz sonrasında saldırgan İ.K. bir hafta içerisinde yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇANTADAKİ DEODORANT ŞİŞESİ DAHİ PARÇALANMIŞ

Yerinde bir karar beklerken tahliyeyle umudunu yitirdiğini belirten S.Ç., olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve ağır tedavi gördüğünü söyledi.

Hala uyku sorunları yaşadığını anlatan Ç., "Tam hayatım düzene girecekken tahliye edilince beni öldürecekmiş korkusunu yeniden yaşamaya başladım. İşlerin bu noktaya gelmesi beni çok yıprattı. Ben bunları yaşamak zorunda mıydım? Karar duruşmasında beraat edeceğinden korkuyorum. Cezadan kurtulursa ilk bulacağı kişi benim. Toplamda 35 bıçak darbesi vurdu. Deri çantamla kendimi korumaya çalıştım. 13 bıçak darbesi çantamda kaldı. Çantamın içindeki deodorant şişem bile parçalandı. Artık adaletin yerini bulmasını istiyorum. Bu kadar kolay dışarı çıkmamalı bu kişiler" diye konuştu.

Ç., ailesiyle birlikte Antalya'da yeni bir hayat kurmaya çalışıyor.

DHA

Etiketler antalya bıçak tutuklu