29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beşiktaş'ta doyasıya yaşandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Beşiktaş'ta doyasıya yaşandı

Beşiktaş Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yılını her yıl geleneksel hale getirilen binlerce kişinin katıldığı Fener Alayı yürüyüşü, birbirinden değerli 7 sanatçının seslendirdiği konserler ve farklı etkinliklerle kutladı.

Beşiktaş Balmumcu kavşağında başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında binlerce vatandaş Fener Alayı yürüyüşü ve Türk Bayrakları ile birlikte Barbaros Meydanına yürüdü. Yürüyüşte Beşiktaş Belediyesi bando ekipleri ve Çocuk Korosunun Cumhuriyet Bayramına özel olarak hazırladıkları marşlarla coşan vatandaşlar, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. Yılını doyasıya kutladı. Fener Alayı yürüyüşüne Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, STK’lar, Siyasi Partiler ve binlerce vatandaş katıldı.

SANATÇILAR ŞARKILARINI CUMHURİYET İÇİN SESLENDİRDİ

Fener Alayı yürüyüşünün ardından Beşiktaş Barbaros Meydan’ında Cumhuriyet Bayramının 93. yılına özel olarak gerçekleştirilen konserde Bora Öztoprak, Fuat Saka, Grup Gündoğarken, Hüsnü Arkan, Hüseyin Turan, Suat Suna ve Onur Uğuş gibi değerli sanatçılar sahne alarak Beşiktaşlılara muhteşem bir gece yaşattı.

CUMHURİYETE VE ONUN DEĞERLERİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIM

Yürüyüşün ardından Beşiktaş Barbaros Meydan’ında Cumhuriyet Bayramının 93. Yılına özel olarak düzenlenen programda konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar,’’ Beşiktaş Belediye Başkanı olarak burada 3.yılım, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının en coşkulusunu bu yıl gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz da yaşanan darbe girişiminden sonra ülkemizde yaşatılan olumsuzluklara en güzel cevabı Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak veriyoruz’’ dedi. Atatürk’ün değerlerinin en güzel yaşanan şehirden Cumhuriyet hepimizin mesajı veriyoruz diyen Başkan Hazinedar, ‘’ Bende bir sosyal demokrat partinin belediye başkanı olarak cumhuriyetin değerlerini tüm hücrelerinde yaşatan Atatürk’ün bir askeri olarak Cumhuriyete ve onun değerlerine her daim sahip çıkacağım, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.