9 yıldır bekledikleri bebeğe kavuştular

9 yıldır bekledikleri bebeğe kavuştular

Gaziantepli Yıldız ailesi 9 yıldır bekledikleri bebek özlemine “Büyükşehir Belediyesi Tüp Bebek Merkezi”nde kavuştu. Mehmet ve Belgin Yıldız çifti, 9 aylık tedavinin ardından ikiz kız bebeğe kavuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başlattığı ve birçok kadının tedavi gördüğü tüp bebek merkezinde özledikleri çocuğa kavuşan Yıldız çifti, “Daha önce birçok denememize rağmen çocuğumuz olmamıştı. Allah’a şükürler olsun, burada özlemimiz dindi ve ikiz bebeğe kavuştuk” değerlendirmesini yaptılar.

İkiz bebekleri evinde ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bebeklerin anne ve babasına da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Birisinin adının Zeynep, diğerine Zehra isminin verildiği ikiz bebekleri Şahin bir süre sevdi. Yıldız ailesinin mutluluğuna ortak olan Başkan Şahin, tüp bebek merkezinin amacına ulaştığını ve vatandaşa olumlu hizmetler verdiğini ifade etti.

Diğer yandan ikiz bebeklere “Hoş Geldin Minik Hemşerim” projesi çerçevesinde bebek paketi hediye edildi.

Öte yandan, tüp bebek merkezinin kurulduğu günden buyana 2 bin 500 başvurunun bulunduğu, bunlardan 38 anne adayının gebe olduğu açıklandı.