AK Gençlerin yeni mottosu: ''Genç kal dünyayı değiştir''

AK Gençlerin yeni mottosu: ''Genç kal dünyayı değiştir''

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve Ak Parti 4. Olağan Gençlik Kongresi’nde gösterilen film herkesi duygulandırdı.

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve “Genç Kal Dünyayı Değiştir” mottosuyla yayınlanan filmde, genç kalmanın yaşla veya fiziksel görünüşle ilgili olmadığını, genç olmanın, bir hayale sahip olmak ve onu gerçek yapmak için verilmesi gereken büyük mücadele olduğu etkili bir şekilde anlatıyor.

Gençleri, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy, Malcolm X, Muhammet Ali Clay, Dede Efendi, Mimar Sinan, Aliye İzzet Begoviç ve Recep Tayyip Erdoğan gibi yaptıklarıyla tarihe geçen ünlü simalar ile özdeşleştiren film, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Müziği özel olarak hazırlanan filmde, ayrıca özel Sound Design ve Motion Design çalışmalar kullanıldı.

FİLMİN METNİ:

Gençlik bir görünüş değildir. O bir ruhtur. Bir hayale inanmak, onu gerçek yapmaktır. Mehmet’ken yeni bir çağ açıp Fatih olmaktır.

Gençlik yaşla ilgili değildir. O bir haykırıştır. İstiklal için, özgürlük için ayağa kalkmak, bazen Milli Şair olmak, bazen Malcolm X olmaktır.

Genç olmak, cesur olmak, Muhammed Ali gibi yumruğunu ezilenler için vurmaktır.

Gençlik hayata farklı bir bakıştır. Daha iyiyi, daha güzeli aramak, keşfetmek, Mimar Sinan gibi, Dede Efendi gibi bir medeniyete öncülük etmektir.

O bir inançtır. Zalimlerin karşısına çıkmak, Bilge Kral olmaktır. Yasaklarla, adaletsizlikle savaşmak, Milletin Adamı olmaktır.

Gençlik ülkesiyle ve milletiyle gurur duymak, bayrağını dalgalandırmak için sonuna kadar ayakta kalmaktır.

Gençlik zulme boyun eğmemek, cesaret edilemeyene cesaret etmektir. Mazlumlara ve zayıflara kucak açmak, erdemlerin sözcülüğünü yapmak, hoca olmaktır.

Genç olmak, yılmadan, yorulmadan genç kalmak, değişimin lideri olmaktır.