AK Parti kongresinde sosyal mesafe yine unutuldu

AK Parti kongresinde sosyal mesafe yine unutuldu
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından  81 il valiliğine "Koronavirüs Salgını" konulu ek genelge gönderildi. Salgınla mücadelede gelinen aşamanın Sağlık Bakanlığı ile değerlendirilmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları üzerine bazı kararlar alındığı kaydedilen genelgede, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerinin ve vaka artışlarının tüm dünyada devam ettiği, özellikle Avrupa kıtasında salgının seyrinde yükselme yaşandığı, birçok Avrupa ülkesinde kişilerin toplu olarak bir araya gelmemelerine yönelik yeni tedbirlerin alındığı hatırlatıldı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak AK Parti İl Kongresinde yaptığı konuşmayı ekranlardan izleyenler ortaya çıkan tabloya tepki gösterdi.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMADI

Erdoğan'ı Şırnak AK Parti İl Kongresinde yüzlerce vatandaş kendilerini protokol üyelerinden ayıran barikatın arkasında iç içe ve sosyal mesafe kuralına uymadan dinledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AK Parti Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

AK Parti kongresinde sosyal mesafe yine unutuldu - Resim : 1

SOSYAL MESAFE PROTOKOLE VAR VATANDAŞA YOK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şırnak AK Parti İl Kongresinde yüzlerce vatandaş kendilerini protokol üyelerinden ayıran barikatın arkasında iç içe ve sosyal mesafe kuralına uymadan dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da AKP Şırnak kongresinde sosyal mesafenin olmadığı kalabalığa konuşma yaptı.

 
 

Seçiniz...