AK Parti kulislerini karıştıran fotoğraf

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan'ı biraraya getiren cenaze töreni AK Parti kulislerinde hareketliliğe yol açtı.

Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, bugünkü 'Yeni parti söylentisinin yol açtığı panik' başlıklı yazısında, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan etrafında konuşulan iddiaları kaleme aldı.

Albayrak, 'hükümete yakın medya organlarını' eleştirdi.

Bugünkü yazısında yeni parti iddialarını konu edinen Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, söylentilerin kimine göre umut, kimine göre ise kaygı verici olduğunu belirterek, 'Kaygı ne kelime? Panik manzaraları sergileniyor.' ifadelerini kullandı.

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi AK Parti'nin geçmişteki önemli isimleri hakkında yeni bir parti kurulacağına ilişkin iddialar Ankara kulislerinde dolaşıyor.

Albayrak şöyle devam etti:

"‘AK Parti kökenli’ yeni bir parti kurulur mu kurulmaz mı, bilmem; Gül, Davutoğlu ve Babacan beraber hareket eder mi etmez mi, onu da bilmem; ama bunun söylentisi bile böylesine bir paniğe yol açabildiyse, iktidar çevreleri o mutasavver partiye epey şans tanıyor demektir.

‘Mevcut gücümüz alternatifsizliğe dayanıyor. Bir alternatif çıkarsa gücümüz tehlikeye girer’ diye düşünüyor olmalılar."

Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu'na FETÖ operasyonu mu geliyor ?Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu'na FETÖ operasyonu mu geliyor ?

Abdullah Gül'ün eski danışmanına FETÖ'den hapisAbdullah Gül'ün eski danışmanına FETÖ'den hapis

''Abdullah Gül parti kuracak'' iddiasına en yakınından cevap''Abdullah Gül parti kuracak'' iddiasına en yakınından cevap

Abdullah Gül yeni parti mi kuruyor ?Abdullah Gül yeni parti mi kuruyor ?

Hakan Albayrak'ın yazısının tamamı için...