AK Parti'den 1,5 milyon gazete !

AK Parti'den 1,5 milyon gazete !

Seçime iki hafta kala tüm imkanlar kullanılıyor.

Kendine yakın ba­sın üze­rin­den mu­ha­le­fet par­ti­le­ri­ne yük­le­nen ik­ti­dar, se­çi­me 2 haf­ta ka­la şa­şır­tı­cı bir pro­pa­gan­da ata­ğı­na geç­ti. CHP İs­tan­bul 1. Böl­ge Mil­let­ve­ki­li ada­yı Ba­rış Yar­ka­daş AK­P’­nin CHP’­ye yö­ne­lik "ka­ra pro­gan­da" baş­lat­mak için ‘Es­ki Tür­ki­ye­’ adıy­la 1,5 mil­yon adet­lik kor­san ga­ze­te bas­tır­dı­ğı­nı söy­le­di.

Yar­ka­daş bas­tı­rı­lan ga­ze­te­nin nüs­ha­sı­nı Halk TV’­nin can­lı ya­yın­da iz­le­yen­le­re gös­te­re­rek suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­du. Yar­ka­daş şun­la­rı söy­le­di:

“Tay­yip Er­do­ğa­n’­ın önün­de­ki araş­tır­ma­lar­da AKP 37-40 ban­dın­da gi­dip ge­li­yor. En bü­yük kor­ku­la­rı koa­lis­yon ol­ma­sı. Hem CHP’­ye yö­ne­lik, hem de koa­lis­yon ih­ti­ma­li­ne yö­ne­lik ina­nıl­maz bir ka­ra pro­pa­gan­da baş­la­ta­cak­lar ve ‘Es­ki Tür­ki­ye­’ di­ye bir ga­ze­te ba­sıyorlar. Bu ga­ze­te ha­vuz med­ya­sı­nın mat­ba­asın­da Sa­bah Ga­ze­te­si­’nin te­sis­le­rin­de ba­sıl­dı. Ve 1,5 mil­yon adet ba­sıl­dı. Başta İs­tan­bu­l olmak üzere da­ğı­tı­la­cak. CHP’­li­ler bu ga­ze­te­yi kim bı­ra­kır­sa he­men ko­lun­dan ya­ka­la­sın, po­li­se za­bıt tut­tur­sun.”