AK Parti'de ''kara liste'' krizi !

AK Parti'de ''kara liste'' krizi !
Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım krize neden oldu. Salman'ın "kara listesi" parti içinde tartışma yarattı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla krize neden oldu. Salman, ‘’Davaya inanmak ve sevmek için kahramanca işler yapmaya gerek yok. Bu yolda herkesi hatta rakiplerini bile sev ama bence kara listeni de hep güncel tut” dedi. AK Partili başkan tepkiler üzerine içinde ‘kara liste’ geçen cümlesini sildi.

AK Partili başkanının sözlerine onlarca tepki geldi. Mesut Kurt isimli bir takipçisi “Herkesi seven kişilerin kara listesi olmamalı diye düşünüyorum” dedi. Salman'ın ‘kara listesi' parti içinde de tartışma konusu oldu.

Salman yerel seçimden önce ili ziyaret eden bakanlara ‘altın ibrik' hediye etmesiyle gündeme gelmişti. İl başkanı, Nilüfer ilçe teşkilatının toplantısında kendisini dinlemeyen AK Parti'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'la girdiği polemikle de uzun süre tartışıldı. Salman, belediye başkanına, “Sayın başkanım nereye gidiyorsunuz, hayırdır inşallah. Sizi şöyle alıyım ben. Boru değil, il başkanı konuşuyor” demişti.

AK Parti'de ''kara liste'' krizi ! - Resim : 1

Sözcü

Etiketler ak parti kara liste