AK Parti'de kritik toplantı ! İlk kareler geldi

AK Parti'de kritik toplantı ! İlk kareler geldi
Güncelleme:

AK Parti MKYK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olduktan sonra Genel Merkez'e ilk defa gelişi sessiz sedasız oldu. Erdoğan'ın ardından parti genel merkezine Yasin Aktay, Efkan Ala ve Cevdet Yılmaz da geldi. Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından ilk fotoğraflar da yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, forslu makam aracıyla saat 12.30'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısı öncesinde geldiği partide ilk olarak 8. kattaki makam odasına çıkarak parti kurmaylarıyla MKYK'ya kadar çalıştı.

YASİN AKTAY DA EFKAN ALA DA GELDİ

Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasından partiye üç ismin geldiği görüldü.  Bunlardan biri İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan ancak olağanüstü kongrede MKYK'dan çıkarılan Yasin Aktay oldu.

AK Parti'de kritik toplantı ! İlk kareler geldi - Resim : 1

Bir diğeri MKYK'ya giren sürpriz isimlerden İçişleri eski Bakanı, Bursa Milletvekili Efkan Ala iken; üçüncü isim de olağanüstü kongrede yine MKYK listesinde kalmayı başaran Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz idi.

AK Parti'nin A takımı ve kabine değişiyorAK Parti'nin A takımı ve kabine değişiyor

''KUTLU DAVA GÜÇLÜ TÜRKİYE''

AK Parti otoparkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla giydirilmiş bir otobüs de dikkat çekti. Otobüsün üzerinde "Kutlu Dava Güçlü Türkiye" , plakasında ise AK1 yazıyor.

AK Parti'de kritik toplantı ! İlk kareler geldi - Resim : 3

YENİ YÖNETİM BELLİ OLACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında partinin yeni yönetiminin de belli olması bekleniyor.

AK Parti'de kritik toplantı ! İlk kareler geldi - Resim : 4

Erdoğan'ın başkanlığında görev yapan ve 20 kişiden oluşacak yeni Merkez Yürütme Kurulunda kimlerin yer alacağı büyük merak konusu oldu. Erdoğan, olağanüstü kongredeki listesinde 18 ismi MKYK'den çıkarmıştı. Erdoğan'ın şimdi kimleri MYK'ye alacağı, kimleri çıkaracağı; Bakanlar Kurulu'nda da nasıl bir revizyon yapacağı siyasi kulislerin en fazla konuşulan konusu durumunda.

Erdoğan başkanlığında toplanan 50 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısından ilk fotoğraflar da yayınlandı.

Hürriyet