AK Parti'den Erdoğan'ın sözleriyle istifa etti

AK Parti'den Erdoğan'ın sözleriyle istifa etti
Güncelleme:

AK Partili eski belde başkanı Emin Özden, “Allah bir daha 1994’de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin” notunu paylaşarak AK Parti'den istifa etti.

AK Parti'nin ihraç istemiyle disipline sevk etmesinden sonra Ahmet Davutoğlu ile birlikte Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı geçen istifa etti. Bu 4 istifadan sonra eski vekiller de Davutoğlu'na destek vererek ayrıldı. Feramuz Üstün (Gümüşhane), İbrahim Turhan (İzmir), Cemalettin Kani Torun (Bursa) Ömer Ünal (Konya) ve Cesim Gökçe (Ağrı) istifalarını açıkladılar. Bu sayının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.

E-devlet üzerinden istifasını yapan birçok yönetici, sosyal medya hesabı üzerinden ayrılık haberini paylaştılar. Onlardan bazıları şöyle;

Aydın Altaç (Diyarbakır eski il başkanı), Abdurrahman Dimez ve Seyfettin Bilen (Adıyaman eski il başkanları), Namık Ergün (Muş eski il başkanı), Ahmed Akçay (Tekirdağ eski il başkanı), Diyadin Uçar (Batman eski il başkanı), Kemal Atmaca (Ağrı eski il başkanı) Abdullah Yeşil (Şanlıurfa parti kurucusu), Dalyan Karadaş (Diyarbakır Büyükşehir adayı), Cihan Öztunç (İstanbul eski il başkan yardımcısı), Enver Sedat Çakıroğlu (Ümraniye eski ilçe başkanı).

Son olarak AK Partili eski belde başkanlarından Emin Özden de partisinden istifa etti. Özden istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İki dönem belde başkanı bir dönem meclis üyeliği yaptığım eski adı AK Parti olan partimden geçen hafta istifa etmiştim. Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin."