AK Parti'den saç baş yolduran ekmek yardmı

AK Parti'den saç baş yolduran ekmek yardmı
Güncelleme:

AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yurttaşlara ekmek karnesini aratmayan ekmek indirim kuponu dağıttığı ortaya çıktı. Ekmek indirim kuponunun hiçbir markette geçmemesi ise dikkat çekti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar devam ediyor. Belediye, yandaşa verdiği usulsüz ihalelerle gündem olurken bu sefer de yurttaşlara dağıtımının nasıl yapıldığı bilinmeyen ekmek indirim kuponunun verildiği ortaya çıktı.

Geçen günlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Fırıncılar Odası, 200 gram somun ekmeğin fiyatının 2,5 liradan 1,5 liraya gerilediğini "müjde" diyerek duyurmuştu. 

HİÇBİR MARKETTE GEÇMEYEN 'KARNE'

Cumhuriyet gazetesinden Deniz Organ'ın haberine göre belediye tarafından dağıtılan bu fişlerin ekmekte 1 buçuk lira indirim yaptığı iddia edilirken CHP Şehitkamil Eski İlçe Başkanı Avukat Umut Yılmaz, dün akşam iftara gittikleri bir ailenin elinde 30 adet bu fişten olduğunu dile getirdi. Yılmaz, "BİM ve şehrin en ünlü marketi Oli'ye gittim. Buralarda fiş geçmiyor. Yurttaş ise ekmek fişi veriyorlar ama hiçbir market kabul etmiyor diyor" dedi.

"FATMA ŞAHİN SALTANATI"

Fişin kimlere ve nasıl verildiğinin bilinmediğini ifade eden Yılmaz, "Sorularımıza cevap alamıyoruz. Fatma Şahin artık şehrin sahibi gibi davranıyor" dedi.

ŞEKER KARNESİ DE GELİYOR

Yılmaz, bir aya kadar şeker fişlerinin ortaya çıkacağını söylerken, "Bu bir karne sistemi. Bizim karşı çıktığımızı bildikleri için karne değil fiş yazıyorlar. Bir aya kadar şeker karnesi ya da fişlerini de görüceğiz. Duyumlarını alıyorum" ifadelerini kullandı.

(Kaynak)