AK Parti'den ''sürpriz'' itiraf! Partinin 2 numaralı ismi açıkladı

Güncelleme:

Ünlü radyocu Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Cumhur İttifakı'na ilişkin konuşan Şen, başka partilerle de ittifak yapabileceklerini söyledi.

“Cumhuriyetimiz için ikinci yüzyılı ve AK Parti'mizin ikinci 20. Yılı ile birlikte bir kesişme var. Buraya dair bir şey yapalım diyorum. Bu seçimler sadece siyasi parti seçimi değil aslında. Seçimleri kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diyen Şen, başka partilerle ittifak yapılabileceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 "CUMHUR İTTİFAKI'NI DAHA DA BÜYÜTMEMİZ LAZIM"

"Bu tabi bizim vereceğimiz bir karar değil milletimizin vereceği bir karar bu yüzden hep sokaklardayız. Teşkilatlarımız hep sokaklarda, mahallelerde. 2023’ü kazanacağımızı düşünüyoruz. Yüzde 40 oranında bir oy potansiyelimiz var. Cumhur İttifakı olarak tek partiden oluşmuyoruz MHP ve BBP var. Başka partilerle de ittifaklarımız olabilir. Cumhur İttifakını daha da büyütebiliriz, büyütmemiz de lazım.”