AK Partili Atabek'ten sandık görevlileri hakkında suç duyurusu

AK Partili Atabek'ten sandık görevlileri hakkında suç duyurusu
Güncelleme:

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeniden aday olan Çiğdem Erdoğan Atabek, İYİ Partili sandık görevlilerinin kendisine saldırdığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, Serdivan ilçesinde Fatma Özkan İlkokulu’nda oyunu kullandı. Daha sonra okul içinde görevli bulunan sandık görevlilerini selamlayıp sohbet eden Atabek'e, İYİ Partili 2 sandık görevlisi tepki gösterip, üzerine yürüdü. Bu sırada Atabek’in yanında bulunan AK Partililer ve diğer sandık görevlileri araya girdi. Bu anlarda Atabek’in yanında bulunan ve korkan 14 yaşındaki kızı partililer tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Atabek, AK Parti'li görevlilerin yardımıyla dışarıya çıktı. Görevli polislerin araya girmesiyle gerginlik sonlandı. Yaşanan olay, tutanakla kayıt altına alındı. Çiğdem Erdoğan Atabek, olayın ardından 2 sandık görevlisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

O ANLARI ANLATTI

Resmi olmayan kesin sonuçlara göre yeniden milletvekili seçilen Çiğdem Erdoğan Atabek, olayla ilgili olarak, şunları söyledi:

“Önce sözlü saldırı olarak başladı. Onların başlatmasıyla oldu. ‘Giremezsiniz buraya’ dediler. Benim üzerime doğru yürüdükleri için, yanımdaki arkadaşlar araya girdi. Herhangi bir yaralanma olmadı. İtiş kakış şeklinde oldu. Onlar üzerime doğru gelince, yanımızdaki arkadaşlar araya girdi. İYİ Parti'li 2 sandık görevlisi hakkında suç duyurusunda bulunup, şikayetçi oldum” dedi.

Atabek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, "Milletimizin böylesine güzel bir demokrasi şölenine gölge düşürmeye çalışan İYİ Parti görevlilerini kınıyorum" yazdı

DHA