AK Partili başkana yumurtalı saldırı

AK Partili başkana yumurtalı saldırı
Güncelleme:

Sinop’un Türkeli İlçesi AKP Teşkilat Başkanının evine atılan yumurtalar, başkanı çileden çıkarttı.

Konuyu bizzat kendisi sosyal paylaşım sitesindeki profilinden gündeme getiren ilçe Başkanı Adem Ünal, “Erkeksen gel karşıma çık cesaretin varsa sana eğer 9 yumurtlatmazsam bu memleketi terk ederim şerefsiz adi” diye seslendi.

HalkSesi’nden Mete Çağdaş’ın haberine göre olayın kendisinin 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle ilçede düzenlenen fener alayına katıldığı esnada meydana geldiğini belirten AKP ilçe başkanı Ünal “Evimin balkonuna yumurta atarak aklınca bana mesaj vermeye çalışan çapulcunun biri yumurta atarak sadece kendi şerefsizliğini ispatlamıştır” dedi.

İşte Başkan Ünal’ın sosyal medya üzerinden yaptığı o paylaşımı:

“Bunu yapan her kimse aşağılık adinin birisi olduğun belli ama kafana takma yumurtadan korksak tavuk yemezdik ulan adı şerefsiz senin ikametgahına yapılsa bu ne derdin bende sana aynını diyorum. Balkonuma bu yumurtayı atan attıran bu adiliği yapan Adamsan Delikanlıysan Erkek sen gel karşıma çık cesaretin varsa sana eğer 9 yumurtlatmazsam bu memleketi terk ederim şerefsiz adi.

Arkadaşlar bu akşam 30 Ağustos nedeni ile ilçemizde düzenlenen fener alayı ve mehteran yürüyüşüne katıldığım esnada evimin balkonuna yumurta atarak aklınca bana mesaj vermeye çalışan çapulcunun biri yumurta atarak sadece kendi şerefsizliğini ispatlamıştır. Acele etme sen ve senin gibilerle uğraşacak bende zamanda var cesarette çık karşıma ne alıp veremediğin varsa delikanlı gibi raconunu yap. Tabi ki ben yersen her zaman beklerim adamsan karşıma çık.