AK Partili Çamlı'dan İmamoğlu'na: ''Horolop şorolop adam''

Güncelleme:

AK Partili milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "Horolop şorolop adam" dedi.

KP’li vekil Ahmet Hamdi Çamlı, Recep Tayyip Erdoğan ile İmamoğlu’nu kıyaslayarak, “Tayyip Erdoğan’ın 1970’lerdenberi bir background'u var adamın. Ama bu öyle değil ki. Bu pattadanak önümüze çıktı. Nereden ve nasıl atıldığı belli olan biri” dedi.

AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı çıktığı bir TV programında Erdoğan’ın İBB dönemi faaliyetlerini anlatarak, İmamoğlu için “Nereden ve nasıl atıldığı belli olan biri” dedi. Sunucunun “Nereden ve nasıl atılmış” sorusu karşısında bir anda ne diyeceğini şaşıran ve cevap veremeyen Çamlı, “Stratejik bir şehir olan İstanbul’un milli bir zihniyetten alınıp Horolop şorolop bir zihniyete teslim edilmesi” diyerek karşılık verdi. 

“HOROLOP ŞOROLOP NE DEMEK”

 Anlamsız bir ifade olan ‘Horolop şorolop zihniyeti’ ise Çamlı şu sözlerle tanımladı, “Ne demek bu horolop şorolop zihniyet. Ben kendisini bir ihanetle suçlamıyorum. Horolop şorolop adamın derdi şudur. Benim bu şekilde literatüre soktuğum çok kelimeler var. Horolop şorolop zihniyet adam günü birlik adam, yevmiyeci yani, günlük adam, derinliği olmayan adam, ilerisi olmayan, backgroundu olmayan basit kar için her şeyi yapabilecek adam”.

AK Partili milletvekilinden olay ''çamuriyet'' paylaşımıAK Partili milletvekilinden olay ''çamuriyet'' paylaşımı

AK Partili milletvekili: ''İmamoğlu'na oy verenler hasta''AK Partili milletvekili: ''İmamoğlu'na oy verenler hasta''

Seçiniz...