AK Partili eski vekil, AK Parti'nin kritik ismine: 'Halis muhlis FETÖ'cü'

AK Partili eski vekil, AK Parti'nin kritik ismine: 'Halis muhlis FETÖ'cü'
Güncelleme:

Karar gazetesi yazarı ve eski AK Parti Milletvekili Mehmet Ocaktan, YSK'nın İstanbul kararını ilk duyuran isim olan AK Parti'nin YSK'daki temsilcisi Recep Özel için "halis muhlis FETÖ'cü" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), AK Parti’nin itirazını kabul ederek İstanbul’daki 31 Mart seçimlerini iptal etmesi tartışılmaya devam ediliyor.

Karar yazarı ve eski AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan ise bugünkü köşesinde, "Dindarlar hiç böyle bir hayal kurmamıştı" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"Bilelim ki hiçbir hukuki meşruiyet temeli bulunmayan iptal skandalının yarattığı mağduriyet ayıbı yıllar geçse de peşimizi bırakmayacaktır" diyen Ocaktan, AK Parti’nin YSK Temsilcisi Recep Özel'in İmamoğlu'na destek veren sanatçılar için kullandığı "Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın" sözü için ise, "utanç verici" yorumunda bulundu.

Ocaktan, Recep Özel için, "Bu vekilin herkeste olmayan çok önemli bir özelliği daha var, halis muhlis FETÖ’cü olması. Anlayacağınız soyadı kadar 'özel' bir vekil" derken, "FETÖ lideri Fetullah Gülen’in özel olarak 'namaz takkesi hediye ettiği' ve de himmet dairesinin içinde yer alan şanslı(!) bir vekil. Vekilimiz gerçekten olağanüstü bir şansa sahip, zira Bank Asya’nın önünden geçenlerin bile yargılandığı bir Türkiye’de, o hala AK Parti’nin en cengaver FETÖ’cü temsilcisi olmaya devam ediyor" diye ifade etti.

Mehmet Ocaktan'ın yazısının tamamı için...