AK Partili isim İmamoğlu'nu eleştireyim derken Erdoğan'ı fena vurdu

Güncelleme:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, arıza yapan metrobüs videosunu paylaştı. Vatandaşlar ise, "Erdoğan 300 metrobüsü onaylamadığı için böyle oluyor" yorumlarını yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, arıza yapan metrobüs videosunu paylaştı. Vatandaşlar ise, "Erdoğan 300 metrobüsü onaylamadığı için böyle oluyor" yorumlarını yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu zora sokmak isteyen Osman Nuri Kabaktepe ise AK Parti'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstermiş oldu. 

 SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Kabaktepe, Twitter hesabından arıza yapan metrobüs videosunu paylaştı ancak paylaşım umduğu etkiyi göstermedi. Sosyal medyada Kabaktepe'ye tepki yağdı. 

Paylaşımında, "Bu görüntüler Ordu Altaş TV canlı yayını sırasında çekildi. Boğazın güzel manzarasında bir yayın izletmekti amacımız ama üzülerek arıza yapan metrobüs ve çile çeken İstanbulluyu gösterebiliyorum." ifadelerini kullanan Kabaktepe'ye vatandaşlar tepki gösterdi.

 Paylaşıma, "Metrobüs alımı için Erdoğan'ın imzası bekleniyor", "Reisinize söyleyin 300 metrobüs alımını onaylasın", "Yeni metrobüs almak için bulunan krediye Erdoğan'ın onay vermesi bekleniyor" yorumları yapıldı.