AK Partili isim kumarhanede görüntülendi!

Güncelleme:

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün, kumarhanede çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı.

AK Partili Muğla İl Teşkilat Başkanlığı da yapan Nihat Öztürk’ün, bir kumarhanedeki kumar makinesi ile oyun oynadığı görülüyor.

Sosyal medyada yer alan iddialar göre Nihat Öztürk, Karadeniz gezisi sırasında Gürcistan’a geçti ve Batum kentindeki bir kumarhanede görüntüler çekildi.

Videonun 28’inci saniyesinde AK Partili Nihat Öztürk’ün yanına gelen kişinin de Öztürk'ün Muğla İl Başkanlığı yaptığı dönemde yardımcılığını yapan bir başka siyasetçi olduğu iddia edildi.

AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı eski milletvekili Nihat Öztürk, kumarhane görüntüleriyle ilgili olarak Odatv’den Murat Sökdü'ye bunun AK Parti'de teşkilatlarda parti içi muhalefetin bir oyunu olduğunu belirterek görüntülerin "kumpas" olduğunu söyledi.

İşte Öztürk'ün açıklamaları:

“Bu parti içi muhalefetin bana hazırladığı bir kumpastır. Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.”

Kumarhanede makine başındaki görüntülerini ise "kahve içmeye davet edildiğimizde makine başında olan biri yer verdi. Kahve içmek için oraya oturdum. Orada oyun oynamıyor ekrana bakıyorum" şeklinde açıklayan Öztürk, Batum olayını ise şu sözlerle açıkladı:

“Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide "birlikte bir kahve içelim" dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ'cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.”

OdaTV