AK Partili isimden skandal paylaşım

AK Partili isimden skandal paylaşım
Güncelleme:

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın Kurban Bayramı nedeni ile düzenlenen bayramlaşma töreninden yaptığı sosyal medya paylaşımındaki bir ayrıntı tepki çekti.

Erdoğan'ın kapısında temizlikçi olmak istediğini açıklamasıyla hatırlanan AKP Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı Kurban Bayramı paylaşımında ortaya çıkan bir ayrıntı tepki çekti.

Yağcı, Kurban Bayramı için Bilecik Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma töreni sonrası yaptığı paylaşımda Atatürk, Türk Bayrağı ve Bilecik Belediye Başkanı CHP’li Semih Şahin’i göstermemek için flulaştırdı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda AKP’li Yağcı’nın söz konusu paylaşımına tepki göstererek, “PES! AKP Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, bayramlaşma için paylaştığı fotoğraflardan birinde Atatürk, Türk Bayrağı ve CHP’li Bilecik Belediye Başkanının bulunduğu görseli flulaştırmış” dedi.

AK Partili isimden skandal paylaşım - Resim : 1

YAĞCI’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyadaki paylaşımı tepki çeken AKP Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, söz konusu paylaşımını kaldırarak bir açıklama yaptı. Yağcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AK Partili isimden skandal paylaşım - Resim : 2