AK Partili milletvekili Demirtaş ve çocuklarına hakaret

AK Partili milletvekili Demirtaş ve çocuklarına hakaret
Güncelleme:

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, cezaevinde çocuklarıyla görüşme yapması engellenen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında skandal ifadeler kullandı. Akkal, "İt" diyerek Demirtaş'a ve çocuklarına hakaret etti.

Edirne Cezaevi'nde 4 Kasım 2016'dan bu yana tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı  Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş çocukların babalarıyla görüşmesine cezaevi yönetimi tarafından izin verilmediğini açıklamış, Demirtaş, "Selahattin'in, kızlarımız Delal ile Dılda'yı birlikte görmesine izin verilmedi. Selahattin, pandemi başladığından bu yana kızlarını sadece birer kez, ayrı ayrı görebildi" demişti.

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Demirtaş'ın çocuklarıyla görüşememesi hakkında skandal ifadeler kullandı.

Akkal, "Selo iti enikleriyle görüşemiyormuş. Bizim Şehit çocuklarımız da babalarıyla görüşemiyor. Allah ya size verecek, ya bize.. " dedi.

"PAYLAŞIMI BEN YAPMADIM"

AK Partili vekil, söz konusu paylaşımının büyük tepki çekmesi üzerine, önce tweet’i sildi sonra da açıklama yaptı.

Akkal’ın yaptığı açıklama şöyle:

 Bugün sabahın ilk saatlerinde resmi sosyal medya hesaplarımdan Selahattin Demirtaş ve ailesi hakkında yapılan paylaşım, şahsım tarafından yapılmamıştır; bir danışman arkadaşımızın hesapları karıştırarak yaptığı bir paylaşımdır.

Demirtaş'ın kızlarıyla görüşmesine izin verilmediDemirtaş'ın kızlarıyla görüşmesine izin verilmedi

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı ''Demirtaş'' iddialarını yalanladıEdirne Cumhuriyet Başsavcılığı ''Demirtaş'' iddialarını yalanladı

 

 

Seçiniz...