AK Partili milletvekilinin evindeki sır ölüme takipsizlik

AK Partili milletvekilinin evindeki sır ölüme takipsizlik
Güncelleme:

AK Parti İstanbul Millvetkili Şirin Ünal'ın Ankara'daki evinde bakıcı olarak çalışan Özbekistanlı Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

AK Partili milletvekili Şirin Ünal'ın evinde hizmetli olarak çalışan Özbek Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, 23 Eylül 2019 günü kendi odasında silahla vurulmuş halde bulunan Kadirova’nın ölümüyle ilgili kararında, “Genç kızın intihar ettiği, onu intihara azmettiren, teşvik eden, intihar kararını kuvvetlendiren ve intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi ya da kişilerin bulunmadığı anlaşılmıştır” denildi. Kadirova’nın otopsi raporunda cinsel saldırı izine ulaşılamadığı, not defteri ve 2 intihar notu değerlendirildiğinde olay öncesinde intihara karar verdiği belirtildi.

Nadira Kadirova'nın dosyasının üstü mü örtülüyor ?Nadira Kadirova'nın dosyasının üstü mü örtülüyor ?

5 ay geçti, otopsi raporu hala ortada yok!5 ay geçti, otopsi raporu hala ortada yok!

AK Partili Ünal'ın hakkında olay sözler: Bir kızın daha hayatı tehlikedeAK Partili Ünal'ın hakkında olay sözler: Bir kızın daha hayatı tehlikede

 

Hürriyet