AK Partili milletvekilinin önce paylaşıp, sonra sildiği rakamlar olay oldu

AK Partili milletvekilinin önce paylaşıp, sonra sildiği rakamlar olay oldu
Güncelleme:

Türkiye'de en çok koronavirüs vakası görülen illerden biri de Isparta olmuştu. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ildeki 268 koronavirüs vakasından 245'inin Umre'den gelen ve misafir ettikleri kişiler olduğunu söyledi. Özel daha sonra tweetlerini sildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın basın toplantısında yayınladığı 'Korona virüsün en çok görüldüğü iller' listesinde Isparta'daki vaka sayısı dikkat çekti. Isparta, nüfusu çok yoğun bir il olmamasına rağmen 268 pozitif vaka ile Türkiye genelinde 6. sırada yer aldı.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ildeki 268 koronavirüs vakasından 245'inin Umre'den gelen ve misafir ettikleri kişiler olduğunu söyledi. Recep Özel ayrıca tüm sağlık çalışanlarına herkes için canları pahasına görev yaptıkları için teşekkür etti.

Özel daha sonra tweetini sildi.

Özel, sildiği tweetlerinde şu ifadeleri kullanmıştı:

1-Sayın Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi ilimizde şu an 268 pozitif vaka vardıAncak bu vakaların 245’i misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır. Isparta KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan umreden dönenlerin karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir.

2-Geriye kalan vakalarımız çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdır. Paniğe kapılmadan devletimizin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir.

3-Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

Isparta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'de 1 Nisan itibarıyla en fazla koronavirüs vakası görülen altıncı şehirdi.

AK Partili milletvekilinin önce paylaşıp, sonra sildiği rakamlar olay oldu - Resim : 1

"DİĞERLERİ YURT DIŞINI GİDİP GELENLER"
"Geriye kalan vakalarımız çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdır. Paniğe kapılmadan devletimizin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım.Bir süre daha evde kalalım.Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir. Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz."

TÜRKİYE'DEKİ SON DURUM
Türkiye'de son 24 saatte 2148 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 63 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı 15 bin 679'a, can kaybı 277'ye ulaştı. Kovid-19 tedavisi tamamlanarak taburcu edilen toplam kişi sayısı 333 oldu. Sağlık Bakanlığı bugünkü koronavirüs testi sayısının 14 bin 396, toplam test sayısının 106 bin 799 olduğunu bildirdi.

En çok koronavirüs vakası ve vefatı hangi illerimizde ?En çok koronavirüs vakası ve vefatı hangi illerimizde ?

Seçiniz...