''AKP'li vandallar ofisimizi bastı, yaralılar var''

''AKP'li vandallar ofisimizi bastı, yaralılar var''
Güncelleme:

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Konya'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin dün gece saatlerinde AK Parti Gençlik Kolları üyesi 100 kişi tarafından basıldığını duyurdu.

CHP konya Milletvekili adayı ve eski Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener’in Konya’daki Seçim Koordinasyon Merkezi 100 kadar sopalı saldırgan tarafından basıldı. Olayda 3 genç yaralandı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şener, “AKP Gençlik Kollarından 100 kadar vandal, Seçim Koordinasyon Merkezimizi bastı. Bayrakları, posterleri indirdiler. Masalara, sandalyelere ve seçim minübüslerine zarar verdiler. Üç gencimiz hafif yaralandı. Mafya yöntemleriyle seçim kampanyasına hayır!” ifadelerini kullandı.

CHP konya il örgütü de, "Konya merkezde bulunan seçim koordinasyon merkezimiz AKP'li bir grup tarafından saldırıya uğramıştır. Zarar gören arkadaşlarımız olsa da hepsinin durumu iyi. Korkunun belirtileri başladı. Hiç şüphesiz bu alçaklığa 24 Haziran'da konya halkı gereken cevabı verecektir" açıklamasında bulundu.