Akşener'e sosyal medyadan ölüm tehdidi

Akşener'e sosyal medyadan ölüm tehdidi
Güncelleme:

Yeni parti kurma çalışmaları içinde olan eski MHP'li Meral Akşener sosyal medyadan kendisini tehdit eden kişiye meydan okudu.

MHP'nin muhalif isimlerinden Meral Akşener yeni parti çalışmalarına devam ederken Akşener'e sosyal medya üzerinden saldırılar geliyor. Akşener kendisine ölüm tehdidinde bulunan Mehmet Fil isimli kişiyi Twitter hesabından deşifre etti. Akşener, "Bu FETÖ'cü k... katili ben olacağım inşallah" yazan sosyal medya kullanıcısına "Buyur birader" şeklinde cevap verdi.

İşte o paylaşım...

Akşener'e sosyal medyadan ölüm tehdidi - Resim : 1

Bu paylaşımın ardından Mehmet Fil isimli kişinin sosyal medya hesabından Akşener'le kavgalı olduğu bilinen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir afişini paylaşması dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Akşener, Kasım 2015 genel seçimlerinde MHP'nin oy kaybederek mecliste temsil edilen dördüncü parti olması üzerine ay sonunda yapmış olduğu basın toplantısında kurultay talebinde bulunmuş ve "Üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım." dedi. Mahkeme kararıyla yapılacak olan MHP olağanüstü kongresi için genel başkan adayı oldu. Olağanüstü Kongre tarihi olarak 15 Mayıs'ın belirlendiğini açıklandı. MHP Genel Merkezi ise bu kararı tanımadığını bildirdi. Eylül 2016 tarihinde partiden ihraç edilen Akşener, 19 Haziran 2016 tarinde Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak, partiden ihraç kararına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. MHP'nin ihraç kararına açmış olduğu iptal davası, 15 Aralık 2016 tarihinde Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından reddedildi ve bu kararla Akşener'in partiden ihracı kesinleşti.

Ardından Akşener, merkez sağda yeni parti için düğmeye bastı.