Apronda 1 saat 8 dakikalık Binali Yıldırım kuyruğu

Apronda 1 saat 8 dakikalık Binali Yıldırım kuyruğu
Güncelleme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, memleketi Erzincan'dan ayrılırken hemşehrileriyle tek tek vedalaştı. Yıldırım'ın yüzlerce hemşehrisiyle tokalaşması 1 saat 8 dakika sürdü.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sivas programının ardından dün akşam saatlerinde memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyüne gitti.

Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte doğup büyüdüğü baba ocağını gezen Yıldırım, aile mezarlığını ziyaret etti daha sonra köy konağında buluştuğu hemşehrileriyle bayramlaştı. Burada kısa bir konuşma yapan Yıldırım, İstanbul seçimleri için destek istedi.

Geceyi Kayı köyünde geçiren Yıldırım, Diyarbakır'daki programa gitmek için bugün saat 12.00'de Erzincan Havalimanı'na gitti. Erzincan Havalimanı'nda Yıldırım'ı yolcu etmek için yüzlerce hemşehrisi hazır bulundu. Apronda protokolün yanı sıra uzunca kuyruk oluşturan vatandaşlar Yıldırım'la tokalaşıp, fotoğraf çektirebilmek için sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Bütün hemşehrileriyle bire bir görüşüp tokalaşan, talep edenlerle de fotoğraf çektiren Yıldırım'ı uğurlama programı 1 saat 8 dakika sürdü.