Atama kararları Resmi Gazete’de

Atama kararları Resmi Gazete’de
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyükelçilikler ve bazı kurumlara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Dr. İzzet Alagöz atandı. ÇAYKUR Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ekrem Yüce getirildi.

Söz konusu atamalar 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 6’ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldı.

4 İSİM MERKEZE ALINDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Derya Kanbay, Avrupa Konseyi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdoğan Şerif İşcan, Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Fatih Ceylan merkeze alındı.

BOŞALAN KOLTUKLARA YENİ İSİMLER GETİRİLDİ

Bu suretle boşalan KKTC nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Ali Murat Başçeri, Avrupa Konseyi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Büyükelçi Kaan Esener, Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine ise Büyükelçi Basat Öztürk getirildi. Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine ise Büyükelçi Sadık Arslan atandı.

İHA