Atatürk'ün adını silip, AK Partili vekilin adını verdiler!

Atatürk'ün adını silip, AK Partili vekilin adını verdiler!
Güncelleme:

Burdur şehir merkezinde bulunan ve 2013 yılında yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun adı değiştirildi. Spor salonuna, Fethullah Gülen ile olan fotoğrafıyla bilinen AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in adı verildi.

Burdur şehir merkezinde bulunan ve 2013 yılında yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu Şeker İşçi evlerinde yapımı ve ihaleleri yılan hikayesine dönen ve yapımının sonuna gelinen kapalı spor salonuna halen aktif siyaset yapan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in adı verildi.

Gerçekgündem'de yer alan habere göre CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, konuyu sosyal medyaya taşıdı. Halktan gelen tepkiler üzerine yetkililer kapalı spor salonuna asılan ''Bayram Özçelik Kapalı Spor Salonu" yazısını söküldü. 

Kapalı spor salonuna adı verilmek istenen AK Partili Milletvekili Özçelik, FETÖ lideri Fethullah Gülen ile çektirdiği fotoğraf ile biliniyor.

Atatürk'ün adını silip, AK Partili vekilin adını verdiler! - Resim : 1

ADI JET HIZIYLA KALDIRILDI

Burdur’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun adı değiştirilerek aktif siyaset hayatı devam eden AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in adı verildi. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in konuyu kamuoyuna duyurmasıyla gelen tepkiler üzerine AKP’li vekilin adı jet hızıyla kaldırıldı.

Seçiniz...