Avcılar Belediyesi Mobil Uygulamaya Geçti

Avcılar Belediyesi Mobil Uygulamaya Geçti

Avcılar Belediyesi günümüz iletişim teknolojisinin en önemli yeniliklerinden biri olan mobil uygulama dönemini başlattı.

Avcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil uygulama ile IOS ve Android işletim sistemlerine sahip tablet bilgisayar ve cep telefonları ile 7/24 dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine kolay erişim sağlanmış olacak.

Hemşehrilerimize Bir Adım Daha Yaklaştık

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Akıllı telefonlar için geliştirdiğimiz mobil uygulama ile hemşehrilerimize bir adım daha yaklaştık” dedi. İlk etapta android ve İOS işletim sistemleri için geliştirilen mobil uygulama ile belediye hizmetlerini Avcılarlılara daha fazla yaklaştırdıklarını söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Belediyemiz birimleriyle entegre bir şeklide çalışan mobil uygulamamız ile vatandaş ve belediye arasındaki mesafeleri azaltıyoruz” dedi. Mobil uygulamada başlıklar altında birçok önemli bilginin ve hizmetin sunulduğunu kaydeden Başkan Dr. Handan Toprak, “Mobil uygulamamızda ‘Çek Gönder’ uygulamamız da hizmete girmiştir. Hemşehrilerimiz istek, şikayet ya da teşekkür için o an fotoğraf çekip bize gönderiyor. İsim, soy isim ve ilgili açıklamasını bize gönderen vatandaşımızın mevki bilgisi belediye sistemimize düşüyor. Hemşehrimizin isteği ilgili birime aktarılıyor ve en kısa sürede de çözüme kavuşturuluyor” şeklinde konuştu.

Dünyanın Her Yerinden Belediye Hizmetlerine Ulaşılacak

Mobil uygulama özellikle 3G ve 4,5 G altyapısının gelişmesi ile mobil iletişim imkânlarının hızla artması gerek kurumsal hizmetlerin kesintisiz sunulması gerekse vatandaşların hareket halindeyken bile sunulan hizmetlerden faydalanmasına büyük katkı sağlıyor. Avcılar Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği bu uygulama ile artık IOS veya Android işletim sistemli cep telefonları kullanılarak zaman ve mekân bağımlılığı olmadan dünyanın her yerinden belediye hizmetlerine ulaşılacak.

Avcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan uygulamada,  belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili haberler, duyurular, iletişim bilgileri, başkana mesaj, etkinlik takvimi, foto galeri, başkanın mesajı, başkana mesaj, çek gönder, foto galeri, Avcılar rehberi, e-belediye uygulama, borç sorgulama, ödeme, bilgi sorgulama, Avcılar hakkında ayrıntılar gibi daha birçok uygulama yer alıyor.

Uygulama Google Play ve Apple Store’den Ücretsiz Olarak İndirilebilecek

Avcılar Belediyesi’nin mobil uygulaması ile vatandaşlar her an her yerde belediye ile ilgili hizmet alabilecek. Avcılar Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanmak isteyenler uygulamayı IOS yazılım yüklü mobil cihazlar için Apple Store, Android yüklü cihazlar için ise Google Play’dan ücretsiz olarak indirilebilecek. Kullanıcılardan gelecek geribildirimlerden sonra uygulamanın ikinci versiyonu yayına alınacak.