Aziz Yıldırım'ı Erdoğan mı kurtardı ?

Aziz Yıldırım'ı Erdoğan mı kurtardı ?

HDP'li Celal Doğan ile Erdoğan arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı

HDP'li Celal Doğan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Saray'da yaptığı görüşmeden bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Görüşmede Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın durumunun da gündeme geldiği ve Erdoğan'ın " Aziz Yıldırım'ı da Silivri'ye göndereceklerdi paraleller, ben engel oldum" dediği öne sürüldü.

HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’la Ak Saray'da görüştüğü ortaya çıkmıştı. Görüşmeye ilişkin konuşan Doğan, ‘koalisyon ve çözüm süreci’ de dahil olmak üzere her konuyu konuştuklarını vurgulamış ancak ayrıntı vermemişti. Konuşulan konulardan birinin de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın durumu olduğu ortaya çıktı. Sözcü gazetesinden Özlem Gürses bugün yayımlanan yazısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası Tesisleri'nde gazetecilere verdiği yemekte masada konuşulanları aktarıyor. Gürses yazısında şunlara yer veriliyor: 

AĞIR TOPLAR MASADA...

FB camiasının 'ağır topları' ve yıllardır kulübü izleyen gazetecilerle akşam yemeği için sofrada buluşuyoruz. Mahmut Uslu, Önder Fırat, Sadettin Tantan ve Celal Doğan aynı masada ! Güle eğlene sohbet ediyoruz. “Havuz medyası”ndan meslektaşlar İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan’a “paralel” işini soruyorlar, ben ise Celal Doğan’ın peşindeyim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde neler konuşuldu? Sıkıştırıyorum. Ser verip sır vermiyor Celal Doğan, sadece Başkan’a “Cumhurbaşkanı sizden de söz etti” diyor. Kulak kesiliyoruz tabii! Saray’da Cumhurbaşkanı “Onu da Silivri’ye göndereceklerdi paraleller, ben engel oldum” demiş Başkan için…

TÜRKİYE'DE REJİM HÂLÂ TEHLİKEDE

Aynı yazıda Aziz Yıldırım'ın şu sözlerine de yer veriliyor: "Türkiye’de hâlâ rejimin tehlikede olduğunu düşünüyorum. Bunu Silivri’de de söyledim, ‘Memleket elden gidiyor’ dedim. Siyasette, cumhuriyette ve demokraside seçimle gelenler seçimle giderler. Ama bu son 10 senede yaşadıklarımız içinde bulunduğumuz durumun bir sivil vesayet olduğunu gösterdi. En tehlikelisi de bu! Çünkü farkına bile varmadan Türkiye’de rejim değişecekti. Bu tehlike daha geçmiş değil bence, hâlâ devam ediyor, ama inşallah Türkiye’de bir gün biter bu."