Bahçeli gün ve tarih verdi !

Bahçeli gün ve tarih verdi !

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oluşturulacak AK Parti ve CHP koalisyonu için gün ve tarih verdi.

MHP lideri Bahçeli, AKP-CHP görüşmelerine ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. Bahçeli, koalisyon için gün ve saat verdi.

Genel başkanların koalisyon görüşmelerini heba etmemeleri gerektiğini söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli “Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Bahçeli Eskişehir gezisinde önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılan Devlet Bahçeli’ye partililer coşkuyla karşıladı. Partililer Bahçeli’nin bastığı yerlere gül döktü.

TERÖRE TAVİZ VERİLMEMELİ

Basına kapılı olarak partililere yaklaşık 1 saat süreyle konuşma yapan Devlet Bahçeli toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli terörle ilgili olarak “2013 yılından itibaren alan hakimiyeti anlayışı ile Güneydoğu Anadolu’da çok sayıda ilimize yığınak yapanlar 7 Haziran seçimleri sonrası bu yığınaklarını, terör faaliyetlerini artırarak açmışlar. Türkiye’de çok sayıda Mehmetçik ve polis kardeşimizin şehit olmasına sebebiyet vermişlerdir. Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır, hiçbir şart altında taviz verilmemelidir” dedi.

HAYIRLI UĞURLU ETSİN

AKP ile CHP’nin hükümet kurması gerektiğini de söyleyen Devlet Bahçeli ” Hükümet olarak sayın Başbakan tekrar görevlendirilmiştir. 26 gün bu koalisyon çalışmalarını devam ettirmiştir. Şimdi bu haftanın başında AKP ile CHP’nin komisyonları çalışmışlardır ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar 26 günlük çabayı heba etmemeliler ve Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.