Bahçeli günler sonra ortaya çıktı! Erdoğan ile baş başa görüşme...

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi yaklaşık 15 dakika sürdü.

Hatırlanacağı gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Eylül'den bu yana sağlık sorunları nedeniyle TBMM'de partisinin grup toplantılarını gerçekleştiremiyordu.

Bugün yine MHP'de Grup Toplantısı yapılmadı. Ancak TBMM'ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'li milletvekilleri ile öğle yemeğinde biraraya geldi.

Bu yemek sırasında AK Parti Genle Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısında konuşuyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşmasının sona ermesinin ardından TBMM'de biraraya geldi.

MHP lideri Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili kararını destekliyoruz'' dedi. Bahçeli sağlık durumu ile ilgili yapılan spekülasyonlara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştüİşte bugünkü Erdoğan - Bahçeli görüşmesinden fotoğraf kareleri...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT'lilerin durumuyla ilgili ''Seçim kaybetsek de yokum" açıklamasını yapmıştı.

Görüşme sonrası yaptığı açıklamada emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili konuşan Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'lilerle ilgili kararını destekliyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

"GEBERECEK DEDİLER, ŞİMDİ BURADAYIZ"

Bahçeli, sağlık durumuyla ilgili tartışmalar konusunda ise “Herkese sağlık diliyorum. Sağlık her şeyin başı, bizi eleştirenler, ‘geberdi’ diyenler, ‘geberecek’ diyenler, ‘MHP böylelikle parçalanacak’ diyenler... Şimdi buradayız, Allah’ın verdiği ömrü yaşamaya çalışıyoruz. Allah’a şükür dua edenler iftira edenlerden çok fazla.”

ÇAVUŞOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Bahçeli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun güvenli bölge konusunda kullandığı “ABD ve Rusya gereğini yapmadı” şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine “Dışişleri Bakanı’nın görüşü sağlıklıdır, kararlılık ifade eder. Şartlar ne olursa olsun, güvenlik bölgesi konumundaki Türkiye’nin aldığı tavrın devamı gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan erken seçim tartışmalarını alevlendirecek sözlerErdoğan'dan erken seçim tartışmalarını alevlendirecek sözler
BAHÇELİ SEÇİMDEN ÖNCE EYT'LİLERE DESTEK VERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz yılın Mayıs ayında EYT'lilere destek verdiği görüntüler sosyal medyaya dolaşmaya başladı.

Bahçeli'nin, 2018 yılının Haziran ayındaki genel seçimden önce yaptığı bir konuşmada MHP'nin seçim beyannamesini açıklarken, "EYT'lilerin mağduriyetlerini gidereceğiz" dediği video sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Videoda, Bahçeli'nin EYT'lilere destek verileceğinin açıklamasının ardından alkış aldığı duyuluyor. 

 

Seçiniz...