Bahçeli: "Bozkurt işareti yapan iblis uşağı yaratık"

Bahçeli: "Bozkurt işareti yapan iblis uşağı yaratık"

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

* Acımasız kumarı görmeli ve aklımızı başımıza almalıyız

* Türkiye yoğunlaşmış risk altındadır. Türk milleti nice sıkıntılar çekerek bağımsızlığını elde etmiştir. Türkiye korsan bir devlet değildir. Kaldı ki tam bir teşebbüse sessiz kalması akla ziyan bir haldir. Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir devlettir. 

* Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Buna aykırı her girişim, gayri hukukidir. 

* 93 yıllık cumhuriyet tarihinin en kırılgan dönemini yaşıyoruz. Ortak akılla hareket etmek durumundayız. Postal sesleri demokrasinin sesini bastıramayacak. 

* Seçimle gelen seçimle gidecektir. Milletin getirdiğini millet götürecektir. Başka bir seçim yoktur. Darbeci hevesler ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür. Erken kalkanın darbe yaptığı dönemler artık geride kalmak zorundadır. 

* Darbe demokrasinin uçurumdan aılmasıdır, masumlara işkence hatta ölüm fermanıdır.  

*Darbeyle Türkiye'nin sorunları çözülemez. 15 Temmuz günü uçakların alçak uçuşları fark ettik, tehlikeyi hissettik  ve genel merkezimize gittik. İlk andan itibaren hükümetin ve milletin yanında olduğumuzu Başbakan'a telefonla ilettim.  Sonra gece 01:00 sıralarında yazılı bir açıklama yaptık.

* Darbecilere 'Hayır' dedik. Milletin egemenlik haklarını çiğneyen zorbalara göz yummadık. Ama, ancak demedik, hesap yapmadık. Darbe cürretinin karşısına çakı gibi çıktık. Sert ve tavizsiz bir tepki verdik. Biz inkarcılardan olmadık. Millet dedik, milli iradenin namusunu savunduk. 

* MHP bedeli ne olursa olsun, milletin onay vermediği hiçbir ilişki ağının içinde olmayacağı gibi buna tepkisiz de kalmayacaktır. Tek çare demokrasidir. Sorunlarımızdan kurtuluşun yegane çıkışı milletimizin vicdanıdır. Demokrasi tankın altına girse de eninde sonunda oradan çıkacaktır. 

* Köprüler kapatıldı, Genelkurmay karargahı işgal edildi. Yaverler başından beri komplonun içinde yer aldı.

* Kirli bildiriler okundu, 3. Dünya görülmeyen bir vahşet yaşatıldı. Üniformalı teröristler milletin kalbine bombayı fırlattı.  TBMM tarihinde ilk kez bombalanmıştır. Bu rezillerin PKK ve IŞİD'den farkı ne.

* Türkiye ipten alınmıştır. Milletimle övünüyorum.Medya demokrasi sınavından alnının akıyla çıkmıştır. Askeri kalkışmada şehit olan evlatlarımızın ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. 

* Gülen cemaati okyanus ötesi bir ağ kurmuştur. Kritik görevlere paralel yapının üyeleri getirilmiştir.  Gülen Cemaati'ne karşı hükümeti uyardık.  İkazlarıma kulak verilseydi bunlar yaşanmayacaktı.

BOZKURT İŞARETİ

O askerin başında bozkurt işareti yapan iblis uşağı yaratık neredeyse bulunup gözaltına alınmalı. Bu şerefsiz doğduğuna pişman edilmeli. Çile çektik, nelli, etmedik. Mehmetlerimize kıymayalım.

İDAM CEZASI 

* AK Parti hazırsa MHP idam cezası talebini ele almaya hazırdır.