Bahçeli'den TRT tepkisi !

Bahçeli'den TRT tepkisi !

MHP lideri Devlet Bahçeli, açıklama yapacağı sırada TRT mikrofonunu görünce tepki gösterdi.

Açıklama yapacağı sırada masadaki TRT mikrofonunu gören MHP lideri Bahçeli, "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu" diye tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayı olduğu memleketi Osmaniye'ye geldi.

Otoyolun Osmaniye gişelerinde milletvekili Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ve kalabalık partili grubu tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, ilk olarak Osmaniye Belediyesi'ni ziyaret etti. Gazetecilerin görüntü almasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette Devlet Bahçeli'nin Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldığı belirtildi.

KALDIRIN ŞU TRT MİKROFONUNU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne geçti. Burada gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelen Bahçeli onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Bahçeli'ye derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Durmuş Öksüz, son zamanlarda artan terör olaylarında Osmaniyeli 10 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu hatırlattı. Öksüz ayrıca, dernek çalışmaları sırasında bir otobüse ihtiyaç duyduklarını kaydederek bu konuda Bahçeli'den destek istedi. Devlet Bahçeli de "Bu konuda sana yardımcı olacağım, ben halledeceğim bunu" dedi.
Devlet Bahçeli daha sonra ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapacağı sırada masaya bırakılan kanal ve haber ajanslarının mikrofonları arasında TRT'nin mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine TRT muhabiri mikrofonu alarak dışarı çıktı.

BUNLARIN HESABI SORULACAK

Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Acımız çok büyük. Osmaniye'miz çok sayıda şehit veren bir ilimiz olarak dikkat çekmektedir. Osmaniyeli şehit ailelerimiz çok sabırlı ve soğukkanlı. Aileler olsun, yakınları olsun çok büyük sabır ve soğukkanlılıkla karşılamaktadır ve inşallah gün gelecek tüm bunların hesabı sorulacaktır. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah bundan sonrasını vermesin. Dernek Başkanımız Durmuş Bey çok rahat bizi arayabilirsiniz. Osmaniye'deki teşkilatımızı ve belediye başkanımızı hem de Ankara'da beni arayabilirsiniz. Şehit ailelerimizin sorunlarını, şehitlerimizin kalan evlatlarının her türlü eğitimi ve sorunları konusunda da yardımcı olabileceğimizi bilmenizi istiyorum." Durmuş Öksüz daha sonra üyelerin sorunlarının yer aldığı bir dosyayı Devlet Bahçeli'ye verdi.