Bahçeli'nin danışmanı sapık için HDP'yi işaret etti

Bahçeli'nin danışmanı sapık için HDP'yi işaret etti
Güncelleme:

Kadına yönelik saldırıların ardından saldırganın elindeki üç hilal dövmesiyle ilgili olarak MHP lideri Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek "şerefsiz sapığın 2015 yılında açtığı sayfasında HDP ve Demirtaş sayfaları beğeni olarak tercih edilmiş" dedi.

Kadına yönelik saldırıların ardından MHP’yi işaret eden fotoğrafların gündeme gelmesine ilişkin MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek’ten açıklama geldi.

Samsun’un Canik ilçesinde boşandığı kadına şiddet uygulayan İbrahim Z.'ın MHP'ye üye olurken çekilen fotoğrafı ve 92 yaşındaki kadını öldürüp tecavüz eden Aytu Ç. adlı saldırganın bileğindeki üç hilal dövmesi tartışma yarattı.

Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Aytu Çetin adlı saldırganın sosyal medya hesabında HDP’ye yönelik beğeniler de olduğunu öne sürdü. Çiçek, “Aydın'da 92 yaşındaki yaşlı kadına öldürdükten sonra tecavüz eden Aytu Çetin isimli şerefsiz sapığın 2015 yılında açtığı sayfasında HDP ve Demirtaş sayfaları beğeni olarak tercih edilmiş,2016'da açtığı sayfa ise MHP ve Ülkücü Hareketin sembolleri kullanılmış. Tuhaf geçiş var!” ifadelerini kullandı.