Bakan Bozdağ'dan skandal iddiaya tepki

Bakan Bozdağ'dan skandal iddiaya tepki

Adalet Bakanı Bozdağ, IŞİD'in Türkiye saldırılarının ardında Türkiye'nin olduğu iddialarına tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, IŞİD’in terör saldırılarının arkasında Türkiye’nin olduğu iddialarına tepki gösterdi. Bozdağ, “Her gün Kilis'e DAEŞ terör örgütü bomba atacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böyle bir saçmalık olabilir mi" dedi. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenen "İstanbul 5. Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışına katıldı. Bozdağ burada  IŞİD’in terör saldırılarının arkasında Türkiye’nin olduğu iddialarına sert bir şekilde tepki gösterdi.
 
"DAEŞ TERÖR ÖRGÜTÜYLE EN ETKİN MÜCADELE VEREN TÜRKİYE'DİR"

"DAEŞ terör örgütüyle en etkin, en kararlı mücadeleyi yapan ülke yine Türkiye Cumhuriyeti'dir" diyen Bakan Bozdağ, "Yani düşünebiliyor musunuz bunların mantığına göre, Ankara'da canlı bomba gelecek patlatacak, benim vatandaşlarım hayatını kaybedecek, şehit olacak, yaralanacak, bunun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böylesi bir saçmalık, böylesi bir akılsızlık, akıl tutulması olabilir mi? Türkiye'nin dört bir yanında DAEŞ terör örgütü canlı bombalarıyla, başka tür teröristleriyle eylemler yapacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Her gün Kilis'e DAEŞ terör örgütü bomba atacak, onun arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. Böyle bir saçmalık olabilir mi?" ifadesini kullandı.